Mit kértetek/nétek, kaptatok 20 ( +/-,1-3) évesen szülinapotokra?
anyagi okok miatt örülök hogy az egyetem egy részét finanszirozzák,nem kell külön ajándék,elég karácsonykor,amugy ha kell vmi,akkor ugyis megkapom alkalom nélkül is ha megengedhetik maguknak
páromtól ékszert kaptam,plussz barátokkal jo nagy buli
22/L
Én egy tükörreflexes gépet kérnék, 27.-én leszek 20:)
De ebbe nem is reménykedek, túl drága ahhoz... majd egyszer
Szüleim kérdezték tőlem mit kérek 20. szülinapomra. Azt mondtam mindegy, mert már kinőttem abból a korból, hogy elvárjam az ajándékot. Egy kedves szó, vagy felköszöntés is bőven elég.
Amúgy pénzt kaptam tőlük 20. szülinapomra.
Ha tényleg mindene megvan, egy kis figyelmesség sokkal fontosabb. Én a 18.-ra emlékszem, arra szüleimtől ékszert kaptam, azóta sem hordom, mert soha nem is hordtam ékszereket, barátomtól egy gyári akkusztikus gitárt, azóta is megvan, és nagyon örültem neki!! Barátomtól leginkább romantikus szerelmes leveleket kaptam szülinapra, összeválogatott zenét, ilyesminek mindig nagyon örültem. Aputól 18. után sosem kaptam semmit, max egy szál virágot, meg 2-3 ezer forintot boritékban, ennél még a csak virág is kulturáltabb lett volna, mivel az ő esetében nem a pénzhiány okozta az ajándék nemvásárlást. Anyutól semmi maradandóra nem emlékszem, többnyire ruhákat kértem, és megvettem őket magamnak, hogy ne legyen belőle félreértés. De kreativ ajándékot ezer éve nem kaptam :(
30/L
Semmit nem kértem, a szülinap el van intézve azzal, hogy koccintunk valami finom likőrrel, és mindenki gratulál. Esetleg még vacsorázni is elmegyünk a férjemmel étterembe, de ennyi. Szerintem 20 éves kor felett a szülinapok már nem bírnak akkora jelentőséggel, mint korábban.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!