Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hófehérke, Nyeste, Polikárp?

Hófehérke, Nyeste, Polikárp?

Figyelt kérdés

Igen, ezek újonnan bejegyeztetett keresztnevek, az első kettő női, a harmadik férfi név.

Milyen érdekes/megbotránkoztató keresztneveket tudtok még?

2012. aug. 12. 15:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Amikor elolvastam a kérdést, hangosan felnevettem. :)))
2012. aug. 12. 18:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Leokádia és Kisherceg magyar gyerek esetében nem anyakönyvezhető....

Vannak érdekes, szokatlan, esetleg vicces, vagy épp idiótán hangzó nevek... De könyörgöm..csak azért, mert valami maradi magyar azt mondja, hogy "ez mekkora hülye név, hogy képzeled, hogy ezt adod a gyerekednek" még nyugodtan adhatja, ha neki az tetszik. A gyerekét úgysem tudja megkérdezni róla, hogy tetszik-e neki.. akkor meg? A két szülőnek tetszen és csókolom. Ha meg valaki annyira unintelligens, hogy csúfolódik vagy csúfolódásra bíztatja/tanítja a gyerekét, az saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt...

2012. aug. 13. 08:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
én mindig azt mondtam a kicsinek adjuk a Paszkál nevet(tudom hogy nem új és nem fura)de milyen jól hangzik ha ki jön a nővére a szobából és ezt mondja:_anya!Paszkál piszkál!
2012. aug. 13. 10:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálam a Nintendó és az Életke verte ki a biztosítékot.
2012. aug. 13. 14:16
 15/20 anonim ***** válasza:

Életke XD

Ez olyan, mint a Felhőcske, meg a Napocska.

Nem azért, de aki ilyen neveket talál ki a gyerekének, adhatna neki még 1-2 rendes nevet is, hogy legalább tudjon később közülük választani.

2012. aug. 13. 21:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A Polikárp egyáltalán nem új, görög erdetű név. És nekem tetszik. :)
2013. jan. 18. 21:34
 17/20 anonim ***** válasza:
hu 16-os, akkor itt téged mindjárt agyon is vernek a "Bence-anyukák"
2013. jan. 20. 21:20
 18/20 anonim válasza:

Barátnőm kislánya Flóra bölcsistársa neve: Balogh Hófehérke

Fekete haj, totál fehér bőr, amikor megszületett a szülei rögtön Hófehérkének akarták nevezni, és nem is cigányok például, hisz ismerni a környéken Lakatos Leopoldot, sőt Csizmazia Heuréka is van azt állítják.

2016. jan. 24. 10:29
 19/20 anonim ***** válasza:
2-es!A poligráf sok hazudozónak jól állna!A kétszínűeknek pedig Spektrum vagy Szivárvány.
2024. jan. 27. 19:52
 20/20 anonim ***** válasza:

18-as.A Flóra virágot jelent. De csúfolhatják bélflórának is.

Nekem volt Virág nevű osztálytársam, neki meg azt mondták beültetik egy cserépbe.

Nyílván bunkók, de én azért nem adnék direkt ilyen neveket.Mondjuk az is igaz, aki kötekedni akar az beleköt másba is. Az élő fába is. Megbokrosodott a világban már réges rég!

2024. jan. 27. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!