Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs hova mennünk? (bővebben...

Nincs hova mennünk? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
A nevelőapám állandóan iszik, minden nap részeg és az édesanyámmal együtt terrorban tart minket. Sokszor verte meg anyámat!! anyukám kb 80 ezret keres havonta de mi szeretnénk elköltözni. Nincs semmi rokonunk ahova tudunk menni. Albérletek elég drágák igy szerintem 40ezer biztosan rámenne havonta!! Mit tegyünk?F/15
2009. júl. 21. 15:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
Esetleg valami rokon?
2009. júl. 21. 15:37
 2/18 A kérdező kommentje:
írtam hogy nincsen senki ilyen rokon!! Ez volt az első ami eszünkbe jutott és végig kérdeztük akit lehetett,de nem tudunk!!
2009. júl. 21. 15:38
 3/18 anonim ***** válasza:
Esetleg egy segélyszervnél próbálkozhatnátok, vagy egy olcsóbb albérletbe. Sok szerencsét, remélem megoldódik a problémátok. Majd írj.
2009. júl. 21. 15:41
 4/18 anonim ***** válasza:
64%

[link]

Ez a NANE alapítvány lapja nézd meg hátha találsz valamilyen segítséget!Van ott tel.szám.Mindenképpen tegyetek valamit!Nem szabad ezt hagyni!De te ne csinálj semmi butaságot!Rendben?Kérjetek segítséget!!!!!!

2009. júl. 21. 15:44
 5/18 anonim ***** válasza:
61%
Kié a ház amiben most laktok? Ha nincs más megoldás akkor marad az albérlet, neked pedig a nyáron el kell menni dogozni hogy segítsd anyukádat. Muszáj onnan eljönnötök. Majd biztos jönnek nálam okosabbak akik ajánlanak valamilyen segélyszolgálatot.
2009. júl. 21. 15:45
 6/18 anonim ***** válasza:

Jajj, szegénykém...

Szal akkor anyukáddal mennél?? Háát, nehéz ügy... Próbálj meg vállalni diák melót suli mellett...

Tudom, hogy nehéz már ilyen fiatalon (15/F) felnőtt döntéseket hozni, de muszáj, velem is ez volt...

Mint oly sok veled egykorú fiatal nyáron nyaralgat, meg biciklizik, meg mulat, addig az olyan sorsú gyermeknek, mint Te (és én annak idején), meg kell küzdeni az élet kihívásival, nehézségeivel. Jó esetben egy gyerek majd 18 éves kora körül találkozik először a nehézségekkel, mert addig egy rendes szülőpár mindent megad a gyermekének. Nos, Te sajnos nem vagy ilyen helyzetben. És én sem voltam anno. Pont most magyaráztam el én a húgomnak ezt, mert nálunk mindkettő szülő iszik....Jelenleg Te csak annyit tudsz anyukádnak segiteni, hogy nem követelőzöl, nem fogyasztasz sok rezsit, és elmész diákmelózni valahova.... Ha meg anyukáddal megbeszéled, akkor akár el is tudsz menni kollégiumba, amit államilag támogatnak, aszem a jegyzőnek kell ilyen dolgokat elmondani... És ha elmentek a családsegítőbe, akkor ott talán tudnak segíteni, ha más nem segélyekkel, vagy valamit segítenek kitalálni, esetleg valami szociális lakást, vagy valamit...

Hidd el, el fog múlni :(

De sok kitartást kívánok Neked és Anyukádnak!

2009. júl. 21. 15:46
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

[link]

15:44-s vagyok még ezt találtam de még keresgélek ok?:)

2009. júl. 21. 15:49
 8/18 anonim ***** válasza:
95%
2009. júl. 21. 15:52
 9/18 anonim ***** válasza:
96%

[link]

Na szóval ezeket találtam!Az előző egy átmeneti otthon ez pedig neked szól.Gyermek segély vonal!Mindent mondj el!Ne hallgass el semmit mert ez NEM A TE VAGY ÉDESANYÁD SZÉGYENE!Hanem a nevelőapádé!!!!!!!!Majd írd meg mi lett!Szorítok értetek!

2009. júl. 21. 15:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
tudom nagyon hülyeséget mondok..de apukádhoz nem tudtok visszamenni?
2009. júl. 21. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!