Elfogadnátok az ilyen jellegű segítséget vagy várnátok amíg lesz állásotok?
A párommal szeptemberben készülünk összeköltözni. Már elég rég tervezett a dolog (5 éve vagyunk együtt egyébként, 3 évet távkapcsolatban éltünk). Én lediplomáztam és automatikusan mindent a közös albérletünkhöz vittem (hogy ne kelljen ősszel megint autót fogadni). Gondoltam, hogy elég idejében találok majd állást, őszintén szólva azt hittem könnyebb lesz. Még egyenlőre semmi. A szüleim nem nagyon tudnak már támogatni, kicsit azt érzem anyukámon, hogy nem is akar (tett erre utaló megjegyzéseket)...Kb. 70 E. spórolt pénzem van, ami valljuk be nem elég sokáig:( Mondtam a páromnak, hogy így nem fog menni az összeköltözés (amire egyébként 5 éve vágyunk) mivel ő nem dolgozik (reggel gyak. van du. kurzusa), a szülei tartják el. Erre azt mondta a párom, hogy ő mindenképp ki kéne fizesse az albérletet és ha már kifizeti, mindegy hányan vagyunk ott, ne is gondoljak arra, hogy nem megyek...
Ti elfogadnátok, hogy a párotok szülei fizessék a ti részeteket is, ameddig talpra álltok? Mit tegyek?
Köszi a válaszokat!
sajnos eddig sem ettem nutellát carte d'or-ral :(
"Mit fognak megengedni? És miért lennénk haragban? "
Hogy oda költőz egy olyan lakásba amit ők tartanak fent. Miért lenne haragba? Mert nem kérdezed meg őket csak beköltözöl, ők meg úgy érzik, hogy kihasználod őket.
1-2 hónapot kibírnál még ott ahol eddig laktál.
Azért az sem utolsó, hogy ha nem vagyok ott, abban a városban, ahol lakni szeretnék, hogy keressek munkát?! közel 200 km-ről van szó...
Ja, értem, azt hittem az én szüleimre gondoltál, ez így érthető s természetes, hogy velük meg lesz beszélve.
Ha havi 20-30-at össze tudsz szedni,akkor gyakorltilag túlzottan nem nagy összeg amivel téged támogatnának.
albi ugyanannyi.
Rezsi minimálissal több,mert a fűtés a sok,villany ugyanugy ég,kaja ha főzöl,akkor párod nem kész kaját vesz,annyira nem sokkal több,de azt meg fedezi a 20-30 ezred még az után is hogy veszel bérletet.
Ruhát,egyéb ilyet majd veszel ha lesz fizud,az kibirható.
Én költöznék,ezen ne mújon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!