Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ügyvéd meg fenyegethet?

Ügyvéd meg fenyegethet?

Figyelt kérdés

Az exemtől kértem, hogy segítsen anyagilag. Hímelt hámolt. Miatta veszítem el látásomat egyik szememre, a munkámat már nem tudom végezni, velem van közös fogyatékos gyermekünk.

Lányomnak fizet rokontartást, de akár a többszörösét is bírná, mert nagyon jó keres.

Miután láttam kibújuk a válasz alól, megemlítettem, hogy megkérdezzem, mennyit kérhetnék? Erre beindult, hogy kicsinál, hetente megveret, olyan dolgokkal vádolt, ami nem igaz. Következő alkalommal diktafont vittem, akkor is előadta magát, és volt ilyen megjegyzése is, hogy volt... ügyvédnél,... és azt mondta, engem ő ketté tör.

A szemész doktornőmre pedig azt mondta, hogy l*szbikus, és az én barátnőm.

Ezzel tudnék ártani az exemnek?

2012. aug. 11. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom a hangfelvétel ebben a formában nem állja meg a helyét bíróságon, ha a másik fél nem tudja, hogy éppen veszik, amit mond.

De jobban tennéd, ha felkeresnél te is egy ügyvédet.

2012. aug. 11. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést ma már egyszer feltetted: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
2012. aug. 11. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Téged nem az ügyvéd fenyegetett meg, hanem a férjed azt mondta hogy...

Másrészt az nem is nagy sértés, ha azt mondta a szemésznőre, hogy leszbikus, meg a barátnőd. De kérjél ügyvédtől tanácsot. Ha nincs rá pénzed, a bíróságokon minden héten van ingyenes jogsegély szolgálat. Ha olyan volt anno a bántás, be is perelheted gyerektartásért, ha nem fizet. A szemed elvesztéséért szintén, ha bántott.

2012. aug. 11. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!