Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom felfogni, hogy a...

Nem tudom felfogni, hogy a nagypapám meghalt. Más is volt már ezzel így?

Figyelt kérdés

Ott voltam a halála után, láttam. Láttam ahogy eltemetik és mégse tudom felfogni/feldolgozni, hogy már nem lehet közöttünk... Hogy nincs már itt...

Nem tudom megérteni ha itt nincs akkor hol van?

Ti hisztek a mennyországban?

Ez szörnyen nehéz...

( 23 L )

2012. aug. 11. 18:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Én is kaptam hasonló privát üzenetet, de mindegy, ha ez a szerencsétlen, életképtelen nyomorék csak így tudja magát kiélni, hát legyen...
2012. aug. 11. 21:12
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

Én 22 vagyok, a nagypapám tavasszal hunyt el, abszolút váratlanul. Egy ideje már lelkileg rosszul volt nagyon, jött egy betegség és sajnos fel is adta, amire senki nem számított. Nos, én ezt nem tudtam elhinni, nagyon sokáig. Nem láttam menthetetlenül betegnek és "nem láttam", ahogy eltemetik (hamvasztásos temetés volt, testileg nem láttam hogy ott van). Én kétszer sírtam össz-vissz, de hetekig csak ültem és agyaltam, hogy elment, de ez nem lehet. Próbáltam elhitetni magammal. Így az idő előrehaladtával már kicsit könnyebb, de még mindig nehéz.

Hogy hiszek a mennyországban? Erre nehéz válaszolni. Igen. Talán azért hiszek benne, mert NEKEM könnyebb úgy feldolgozni a halál tényét, hogy jó helyen tudhatom a szeretteimet. Ha úgy képzelem el őket, hogy körbeveszi őket a napfény és vigyorog mindenki, akkor én is könnyebben dolgozom fel az esetet, mert eltudom hinni, hogy jobb nekik így.

2012. aug. 11. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Van mennyország és pokol, de az emberek 99,5%-a az utóbbiba kerül..
2012. aug. 11. 22:00
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Bocs az offért, de nem tudom hova tenni, hogy pont erre a kérdésre hogy írhat valaki ocsmányságokat sértegető szándékkal.. Kíváncsi vagyok, vajon miket írhatott, bár nem várom tőled, hogy visszaidézd.. Valami fanatikus ateista kirohanásai voltak?

Még ha egy olyan kérdés lenne, hogy "jaj megcsaltam a férjem 4 pasival, mit tegyek?" vagy "jaj, már megint rommávertem a feleségem, mit tegyek" akkor még értem a sértegetést, de ez??

Bocsi, elszakadhatunk ettől a témától, csak úgy meglepett, hogy ez kikívánkozott.

2012. aug. 11. 22:47
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
.. és külön beteg dolog, hogy privátban.
2012. aug. 11. 22:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Pl. nekem ezeket írta: "Tényleg nincs mennyország, ott rohadnak a földben."

illetve, mikor - tök higgadtan - megírtam neki, hogy az apukámat és a két nagypapám elhamvasztották, ergo - , hogy az ő agyi szintjével is érthető legyen - , nem tudnak "rohadni", eme intelligens, és természetesen frenetikusan humoros, frappáns választ kaptam: "húgyoztak?". Gondolom valami szerencsétlen, aki nem tud mit kezdeni az életével, az anyja nyakán lóg majd még 40 évesen is (ha nincs már most is így...), ezért az interneten keresztül keménykedik.

2012. aug. 12. 04:37
 17/19 A kérdező kommentje:

Az üzenet szövege:

A vén szaros persze, hogy meghalt.

Hiszen öreg volt!

szard már le

Az üzenet szövege:

A vén szarosnak annyi.

Az üzenet szövege:

Kár, hogy nagyapádat elhamvasztották és nem eltemették.

Így nem tudom kiásni és nem tudok vele análisan közösülni. :(

felhasználó neve: Ernö...

De úgy letiltottam....

2012. aug. 13. 09:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom hova tenni azt, hogy hogy létezhetnek ilyen emberek.... Függetlenül attól, hogy gyerek-e vagy sem...
2012. aug. 13. 09:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Elmebeteg, ennyi. Ne foglalkozz vele, ne pazarolj rá energiát.
2012. aug. 13. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!