Hogy lehetne kiüldözni őket a nagyi házából?
Figyelt kérdés
Egy fiatal pár 1 éves kisgyerekkel. Beköltöztek, nem fizetnek semmit, állandóan kikészítik a nagyit mert veszekednek vele mindenért. Én nem lakok ott de segíteni szeretnék a nagyinak, mert így tiszta idegroncs és mindig sír miattuk. Nagyon rossz hogy úgy bánnak vele mint egy darab sz*rral, holott ő mindig segített nekik.
Valaki mondja meg mit tehetek én, hogy eltűnjenek onnan végre?
2012. aug. 10. 17:08
11/14 anonim válasza:
Előző, légyszi ne mondj már zöldséget, egyedül a ház TULAJDONOSA jogosult dönteni arról, hogy ki lakhat ott, és ki nem. Már a közönséges lakcím-kijelentésnél is 30 napon belüli tulajdoni lapot kérnek, és ha nem a tulajdonos kéri a kijelentést, szóba se fognak állni az illetővel. Ugyanígy, ha nem a tulajdonos kéri a kiköltözést, azt a levelet egyszerűen ki lehet dobni, annyi értelme van, mintha én szólítanám fel a szomszédot, hogy költözzön ki a saját lakásából.
12/14 anonim válasza:
Utolsó, a nagyi gyereke tud beszélni az édesanyjával, ő tud segíteni neki abban, hogy kitegye a parazitákat. Gondolom, ők se örülnének, ha az anyjuk kapna egy agyvérzést, vagy infarktust a rokonok viselkedése miatt.
13/14 anonim válasza:
A nagyid kicsit butus, ha nem szereti őket, ki kéne raknia őket.
14/14 anonim válasza:
Bemész,megfogod a cuccaikat és kihajítod az ablakon.A kölökkel meg csak zsarolnak,azzal a legkönnyebb zsarolni.Nekem is volt ilyen ismerősöm.Szült egy kölköt a nagy semmibe,a nyomorba,azt sem tudja,ki az apja,de mindenre az a válasza,hogy jaj a gyerek,jaj ha velem nem is törődsz,de legalább a gyerekkel...nem kell bedőlni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!