Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek itt ki hibázott?...

Szerintetek itt ki hibázott? szöveg lent

Figyelt kérdés

Tehát így történt

Épp az árkádban voltunk és láttam hogy egy árkádosfotós fényképezget anyám meg apám épp ott beszélgettek és mondtam nekik hogy nézék már ők le se szartak beszélgettek tovább így tovább mondtam nekik egy idő után már elegük lett belőlem és válaszként egyszerre leordították a fejem hogy ha érdekel mennyek oda de meg se hallgattak elötte de olyan hangosan hogy még a fotós is hallota és erre mondott valamit amit én nem hallotam már én meg elkezdtem szaladni el onnan bementem egy boltba de teló volt nálam erre apám hívott hogy hogy gondolom és hogy azonnal menyek vissza erre visszamenetem és megint elkezdtek velem ordibálni hogy miért futottam el meg ilyenek de úgyhogy sztem a fél árkád ezt hallgatta már sírtamannyira kiborúltam és mondtam hogy csak haggyanak békén erre ők még mondták a magukét én erre fogtam magam és bementem a legközellebbi vécébe megmostam az arcom majd kimentem ezek után ők elementek kajolni én mondtam hogy nem eszem és nem megyek oda oké elmentek majd már egy ideje álltam ott mikor anyám hív hogy mennyek oda mondtam hogy nem erre apám is hív de ő már totál mérgesen hogy azonnal húzzak

oda oda mentem

de persze hiába mondtam hogy nem kérek kaját ők azért vettek nekem de nem ettem meg aztán meg kajoltak és haza jöttünk én persze azóta is duzzogok és most a szobám ba vok de egyszerűen nem értik meg hogy nekem ez totál cikic volt meg minden szerintetek ki hibázott és mibe ???

comment nem kell csak a kérdésre írjatok választ ha csak baromságot írnátok tartsátok meg magatoknak ja és őszinte válaszokat kérek ha azt mondjátok én vok a hibás attól még nem fogok meg sértődni!!!

kor 10 akárhány éves L (pontos kort nem mondok)

2012. aug. 10. 14:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%
Pfffúh ilyen hosszú mondatot sem olvastam még... :D Nem értem, hogy miért akadtál ki! Szerintem kérj bocsánatot a szüleidtől!!!!
2012. aug. 10. 14:53
 12/29 anonim ***** válasza:
69%
Én nem osztom az előttem szólók egyoldalú véleményét, szerintem mindhárman hibáztatok. Ugyanis ha valahova 3-an megyünk, ott szimpla bunkóság olyasmiről hosszasan beszélgetni, ami kirekeszt egy főt. Ez a szüleid hibája. Másfelől meg részedről is szimpla bunkóság ezt úgy elintézni, hogy leállsz erőszakoskodni meg duzzogni. A jelenet meg egyértelműen mindhármotok hibája, hogy a 3-ból egyikötöknek sem volt annyi esze, hogy "most függesszük fel a vitát, majd otthon megbeszéljük" ... és folytatni a délutáni programot normálisan.
2012. aug. 10. 14:59
 13/29 anonim ***** válasza:
66%

O

M

g

!

!

!

2012. aug. 10. 15:00
 14/29 anonim ***** válasza:
56%

se írni se fogalmazni nem tucc én is elszaladok utána visszajövök de te kis gondokból csinálsz nagyot amik nem is gondok mér kell ezen anyira fenakadni te hisztis vagy a szüleid meg nem figyelnek rád és akkor összevesztek és te elszalacc hív apád utána visszamész...

Öcsém, mintha egy 5 éves írna, aki sírva és hüppögve meséli, hogy és akkor, és akkor, és akkor és akkor......

Kor: 20 akárhány éves N

2012. aug. 10. 15:00
 15/29 anonim ***** válasza:
61%

Csodálkozol hogy mérgesek, hogyha amikor valamiről (talán fontos) dologról beszélgetnek, és te meg ezzel a szerencsétlen fotóssal nyaggatod őket? Gondolkodjál már el magadon!

És igen: TE vagy a hibás. Én egyáltalán nem csodálom hogy mérgesek lettek. Elfutni meg egyenlő a gyávasággal.

És a bocsánatkérés még nem fordult meg a fejedben??

Hisztis vagy drága. Nem fog megjönni? :D csak úgy mellékesen.

2012. aug. 10. 15:01
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Láttalak az árkádban! Tényleg ciki volt! Ehehehehe
2012. aug. 10. 15:06
 17/29 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem mind 3-an.

TE: Ha beszelgetnek de te akarsz valamit, megkerdezed, de semmi. Akkor hagyod. Ha nincs messze mesz magadtol amig latotavolsagban vagy a szüleidnek.

Szüleid: Egy pillanatra meg lehet hallgatni a masikat. Ha nem, akkor sem orditunk nyilvanos helyen senkivel. Degradallva ezzel magunkat es kellemetlen helyzetbe hozni a masikat.

Nemtudom mennyi idös vagy. De a szülöket meg kell tanulni nevelni egy idö utan.

Pl.:Amikor elkezdett ingerülten beszelni, akkor Te hatarozottan szolj ra hogy:" Ne kiabalj legyszives mert nem vagyok süket es szepen kerdeztem! Egy pillanatra idefigyelhetnel amig ezt megkerdezem, utana bekenhagylak hogy beszelgessetek.

Nem elszaladni kell, mert abbol csak az lesz ami nalatok is volt. Hatarozottan meg kell beszelni.

Pl.:Amikor kajaltatok/kajaltak, nem duzzogsz hanem elmondod, hogy jo lenne ha nem emelnek fel a hangjukat nyilvanos helyen mert ciki minjajotokra nezve. De sajnos ezt mar elcseszted azzal az eretlen viselkedessel hogy elszaladtal.

Meg elmondhatod nekik ezt. Legközelebb pedig legyel türelmesebb es akkor es ott, csinald ahogy irtam. Majd talan idövel eszre veszik ök is a dolgokat.

Kitartas, szülöt nevelni nehez.

23L

2012. aug. 10. 15:07
 18/29 anonim ***** válasza:
60%

A hibás valóban te vagy,nagy hisztit rendeztél le a semmiért.Meg minek mondod annyiszor el ugyanazt?Ha nem figyelnek rád,akkor tuti,hogy van ennél a dolognál fontosabb problémájuk is.

Egy kicsit kapj észhez!A szüleidnek meg mondd meg,hogy nem a pláza közepén kell ordibálni.

16/L

2012. aug. 10. 15:14
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Mind a hárman hibásak vagytok.

Amúgy érthető, hogy rosszul esett, hogy a szüleid le se ..rtak, nekem is. De Neked meg önállóbbnak kéne lenned. Ha valami tetszik odamész.

Szüleidnek is lehetett volna annyi esze, h mondjanak annyit, h menj csak nyugodtan vagy mennyé haggyá, mind1, de cinkeskedjenek.

Van nekem egy sanda gyanúm, h mind a 3man úgy vagytok degradáltak ahogy vagytok!

2012. aug. 10. 15:23
 20/29 anonim ***** válasza:
82%

Mindhárman. Lehet, hogy le leszek pontozva, de itt elsősorban a szülők a ludasak.

1. ha elmegyek vkivel programra, nem beszélgetek úgy vkivel, hogy a harmadik személyt le sem tojom, mert illetlenség, akkor sem, hogyha a gyerekem... sőt igyekeznék mindhármunkat összefogni

2. ha a gyerekem szól nekem, akkor azonnal odafigyelek, nem tojom le a fejét... ha nagyon fontos témáról beszélek, legfeljebb azt mondom, hogy ne most, kicsim

3. ha vki mond nekem vmit, reagálok rá, mert akkor honnan tudja szegény, hogy azért nem reagálok rá, mert nem érdekel, vagy azért, mert nem hallottam? itt a szülők elengedték a fülük mellett, amit a lányuk mondott, a lány tovább mondta nyilván, hátha jön vmi reakció...

4. és erre a tetejébe még üvöltöznek vele a fél bevásárlóközpont füle hallatára... nem csodélkozom, hogy kellemetlen volt

5. azért egy felnőttnek illene jobban kezelnie a helyzetet, mert azért a tinik érzékenyebbek és nem biztos, hogy rendesen ki tudják fejezni a gondjaikat

6. az emberi érzéseket nem lehet kontrollálni. tehát ha vki meg van sértődve, akkor meg van sértődve, nem kéne leordítani a fejét, hogy ne legyen még utána többször, mert az ilyenkor nem segít semmit... és a döntéseket is el kéne fogadni. ha nem akar enni, akkor nem akar.

De neked sem kellett volna hisztizned meg elrohannod a fenébe. Meg ahogy írsz, abból is látszik, hogy nem tudsz egy ép mondatot megfogalmazni arról, hogy mi bánt, így meg nyilván nem értik meg, mert gondolom, ahhoz szoktak hozzá, hogyha vkinek vmi baja van velük, akkor megbeszéli, és nem ilyen barokkos körmondatokban meg ilyen stílusban (helyesírás meg tragédia... legalább pontokat használnál a mondatok végén... nem sértésből, de így sokkal nehezebb értelmezni és egyáltalán megérteni, amit írsz)... és nem duzzogva elrohan.

2012. aug. 10. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!