Hogyan másszak ki a gödörből?
Középiskolás lány vagyok.
Kb. 1 éve teljesen elcseszettnek érzem az életem. (nem olyan suliba járok amilyenbe szeretnék, és egyszerűen utálom magam. )
Mikor vége lett a sulinak gondoltam itt egy egész nyár, hogy jobb legyek és ne az a csödtömeg aki voltam...
Erre még az is rá tesz egy lapáttal, hogy a nagy Ő sem szeret már viszont, egy önbizalom 0-ás, önsajnáltatónak tartom magam...
Régen egy csomó hobbim volt. ( imádtam focizni, énekelni, a zongorám is ott porosodik a sarokban. ) Egész nap a lakásban vagyok, csak nézek ki a fejemből.. A barátaim mindig hívnak, hogy menjek velük ide-oda, azt mondom, hogy vannak nálunk, nem.emgednk el a szülők stb., amikor szó sincs ilyenről, egyszerűen egyedül akarok lenni. Dokihoz nem akarok és nem is fogok menni... Nem hiszek az ilyenekben, gyógyszerek meh pláne kizárva... Csak, mint most is azon gondolkodom, hogy hol van az az életvidám, nagyszájú lány aki voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!