Állítólag szétszakítom a családot, miattam nem megyünk sehova. Szerintetek?
Kitaláltak hétvégére programot, hogy akkor menjünk strandra. Ők ezt így eldöntötték, meg se kérdeztek. Ma hallottam róla először, hála a húgom elszólásának.
Megmondtam, hogy én nem fogok menni strandra, amíg le nem fogyok, és ehhez tartom is magam. Nem fogom mutogatni az undorító, ocsmány, hányingert keltő testemet, de ők ezt nem tudják felfogni...
Na és ebből veszekedés lett, hogy miattam nem fogunk ide SE(!!) menni, meg hogy szétszakítom a családot.. Na ehhez hozzátenném, hogy anya és apa csak együtt élnek, épp, hogy csak elviselik egymást, a húgom épp kamaszodik, ha csak ránézek már nekem ugrik, hogy hagyjam már őt békén..
És még ezek után én szakítom szét a családot azzal, ha nem akarok menni strandra?? Különben nélkülem is mehetnének..
Az se jönne be senkinek, mert csinálni kéne valamit. A lényeg a látszat, hogy milyen jó család vagyunk és elmegyünk valahova, ahol ugyanúgy sz@runk egymás fejére.
Na meg ha anyának nem tetszik, akkor mindegy. Mindenről ő dönt, senkinek semmi beleszólása nincs.
Dehogy, egy barátnőmet se tenném ki a családomnak :))
Tényleg szörnyűek. Nagyon várom, hogy költözhessek, már csak 8 hónap.
Miért kell a kérdezőre ráerőszakolni ezt a strandot? Ha nem szereti, akkor nem szereti. Biztos van olyan program amit meg a többiek nem szeretnek...
Szerintem a családi hétvégének nem arról kell szólnia, hogy lenyomjuk a programot a gyerek torkán. Én mindig figyelembe veszem hogy a gyerekeknek mihez van kedve és olyat szervezek. Így mindenki jól jár.
Én csak a családommal szeretnék együttlenni, miközben látom, hogy a gyerekek boldogak.
Ha ennyire nem akarsz menni, akkor ne menj. Még mindig jobb otthon maradnod, mint felöltözve duzzogni a fa alatt. Érthető a Te szempontod is, de valahol a többieké is. Ebből már nem lenne békés strandolás és családot összehozó program, akkor pedig ilyen módon teljesen értelmetlen erőltetni a részvételt.
Ha nincs a családon belül tolerancia, azt semmilyen program nem fogja ellensúlyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!