Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Állítólag szétszakítom a...

Állítólag szétszakítom a családot, miattam nem megyünk sehova. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Kitaláltak hétvégére programot, hogy akkor menjünk strandra. Ők ezt így eldöntötték, meg se kérdeztek. Ma hallottam róla először, hála a húgom elszólásának.

Megmondtam, hogy én nem fogok menni strandra, amíg le nem fogyok, és ehhez tartom is magam. Nem fogom mutogatni az undorító, ocsmány, hányingert keltő testemet, de ők ezt nem tudják felfogni...

Na és ebből veszekedés lett, hogy miattam nem fogunk ide SE(!!) menni, meg hogy szétszakítom a családot.. Na ehhez hozzátenném, hogy anya és apa csak együtt élnek, épp, hogy csak elviselik egymást, a húgom épp kamaszodik, ha csak ránézek már nekem ugrik, hogy hagyjam már őt békén..

És még ezek után én szakítom szét a családot azzal, ha nem akarok menni strandra?? Különben nélkülem is mehetnének..

2012. aug. 9. 16:46
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
54%

Senki nem "partra vetett bálnázik", ha van rajtad ruha a strandon, sőt, ha egyberészes van rajtad, az egész jól takar.

Használj kendőt és törülközőt akár!

De igazán elmehetnél a családdal. Szerintem ez tőled nagyon szemét húzás volt, és szerintem pont, hogy te kamaszodsz éppen (14-18 éves).

2012. aug. 9. 17:01
 12/53 A kérdező kommentje:
Nem, már túl vagyok rajta, de nem fogok 95 kilósan elmenni strandra, és ezt már meg is mondtam a tavalyi strandolás után!
2012. aug. 9. 17:02
 13/53 anonim ***** válasza:
74%

Mondom, hogy kamaszodsz :)

Mindent jobban tudsz másoknál és senki sem ért meg téged.

Most mondjuk neked 10-en is, hogy menj a strandra, de te rosszabbnál rosszabb kifogásokat hozol fel :)

Menj edzeni, ha ennyire zavar a 95 kg. Vagy korábban nem jutott eszedbe? Más egy év alatt (a tavalyi strandolás óta) 20 kilót is le tudott adni. Olvasgass csak az egészség kategóriában...

Kamaszok...

2012. aug. 9. 17:06
 14/53 anonim ***** válasza:
80%

Bocs, de ha 1 év alatt nem sikerült lefogynod, akkor nem várhatod el hogy a családod mindig mindent ennek rendeljen alá.

Igenis te vagy az, aki hisztizel.

2012. aug. 9. 17:06
 15/53 anonim ***** válasza:
71%

Miért nem ajánlasz más programot a strandolás helyett ? Legyen alternatíva, akkor könnyebben elfogadják, hogy strandolni nem mész az említett okok miatt, de másban benne vagy.

Annyifélét ki lehet találni. Mozi, színház, állatkert, biciklizés, fagyizás........

2012. aug. 9. 17:08
 16/53 A kérdező kommentje:

Persze, kamaszodok, mikor már 13 évesen normális voltam, ja...

Remélem egy cseppet sem gond, hogy 120 kiló voltam tavaly, és most vagyok 95. De mindegy, köss bele, amikor semmit sem tudsz. :)))

Mindegy, nem fogok menni és kész. Most itt mondjátok, hogy menjek nyugodtan, aztán lehet, hogy ti röhögtök majd a szemembe a strandon :)) Volt már erre példa, hogy a szemembe röhögtek...

2012. aug. 9. 17:08
 17/53 A kérdező kommentje:
Én ajánlottam mozit, keresgéltem kiállításokat, mint pl a csoki-kiállítás, de jelenleg nincs semmi érdekes. Mozi meg szerintük unalmas. Szerintem meg a strand.
2012. aug. 9. 17:09
 18/53 A kérdező kommentje:

Ráadásul a szuper családi strandolás olyan, hogy mindenki elvan egyedül. Anya napozik, apa valahol cigizik, kajál, húgom hisztizik, én meg inkább elvonulok messzire.

Felkelünk reggel 6-kor, hogy már 7-kor elindulhassunk és nyitásra ott legyünk és délre megunjuk az egészet, de ott kell maradni estig, mert hát kifizettük a belépőt! Na ilyen nálunk egy strandolás..

2012. aug. 9. 17:11
 19/53 anonim ***** válasza:
56%
Azt nem értem, minek tetted fel a kérdést? Meg hogy nem kamaszodsz.... Semmi mást nem vártál, csak hogy majd közösen szidjuk a családodat.
2012. aug. 9. 17:12
 20/53 anonim ***** válasza:
43%
Ha zavar,hogy van rajtad felesleg,tegyél érte!Ezek szerint már tavaly sem voltál megelégedve a testeddel.1 év rengeteg idő,mozgással és egészséges étrenddel ilyen fiatalon könnyebb lefogyni,hacsak nem betegség áll a hátterében.Az anyám 50 éves és fél év alatt fogyott 15 kilót,akkor neked is menni fog.Nem kifogást kell keresni meg duzzogni,amiért 3 ember nem azt csinálja,amihez neked van kedved.Igazán elmehetsz velük strandra,főleg,hogy évente egyszer mentek el.Biztosan van olyan ruhád,ami még belefér egy strandon és szerinted egész jól takar.Ha meg ők szívesen kifizetik a jegyet neked,akkor is ha nem napozol vagy mész be a vízbe,azt szerintem értékelned kéne és nem kritizálni.A hozzászólásaidból látszik,hogy a húgod ugyan kiskamasz,de te meg nagy kamasz vagy,akár tetszik,akár nem.
2012. aug. 9. 17:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!