Állítólag szétszakítom a családot, miattam nem megyünk sehova. Szerintetek?
Kitaláltak hétvégére programot, hogy akkor menjünk strandra. Ők ezt így eldöntötték, meg se kérdeztek. Ma hallottam róla először, hála a húgom elszólásának.
Megmondtam, hogy én nem fogok menni strandra, amíg le nem fogyok, és ehhez tartom is magam. Nem fogom mutogatni az undorító, ocsmány, hányingert keltő testemet, de ők ezt nem tudják felfogni...
Na és ebből veszekedés lett, hogy miattam nem fogunk ide SE(!!) menni, meg hogy szétszakítom a családot.. Na ehhez hozzátenném, hogy anya és apa csak együtt élnek, épp, hogy csak elviselik egymást, a húgom épp kamaszodik, ha csak ránézek már nekem ugrik, hogy hagyjam már őt békén..
És még ezek után én szakítom szét a családot azzal, ha nem akarok menni strandra?? Különben nélkülem is mehetnének..
Senki nem "partra vetett bálnázik", ha van rajtad ruha a strandon, sőt, ha egyberészes van rajtad, az egész jól takar.
Használj kendőt és törülközőt akár!
De igazán elmehetnél a családdal. Szerintem ez tőled nagyon szemét húzás volt, és szerintem pont, hogy te kamaszodsz éppen (14-18 éves).
Mondom, hogy kamaszodsz :)
Mindent jobban tudsz másoknál és senki sem ért meg téged.
Most mondjuk neked 10-en is, hogy menj a strandra, de te rosszabbnál rosszabb kifogásokat hozol fel :)
Menj edzeni, ha ennyire zavar a 95 kg. Vagy korábban nem jutott eszedbe? Más egy év alatt (a tavalyi strandolás óta) 20 kilót is le tudott adni. Olvasgass csak az egészség kategóriában...
Kamaszok...
Bocs, de ha 1 év alatt nem sikerült lefogynod, akkor nem várhatod el hogy a családod mindig mindent ennek rendeljen alá.
Igenis te vagy az, aki hisztizel.
Miért nem ajánlasz más programot a strandolás helyett ? Legyen alternatíva, akkor könnyebben elfogadják, hogy strandolni nem mész az említett okok miatt, de másban benne vagy.
Annyifélét ki lehet találni. Mozi, színház, állatkert, biciklizés, fagyizás........
Persze, kamaszodok, mikor már 13 évesen normális voltam, ja...
Remélem egy cseppet sem gond, hogy 120 kiló voltam tavaly, és most vagyok 95. De mindegy, köss bele, amikor semmit sem tudsz. :)))
Mindegy, nem fogok menni és kész. Most itt mondjátok, hogy menjek nyugodtan, aztán lehet, hogy ti röhögtök majd a szemembe a strandon :)) Volt már erre példa, hogy a szemembe röhögtek...
Ráadásul a szuper családi strandolás olyan, hogy mindenki elvan egyedül. Anya napozik, apa valahol cigizik, kajál, húgom hisztizik, én meg inkább elvonulok messzire.
Felkelünk reggel 6-kor, hogy már 7-kor elindulhassunk és nyitásra ott legyünk és délre megunjuk az egészet, de ott kell maradni estig, mert hát kifizettük a belépőt! Na ilyen nálunk egy strandolás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!