Szerintetek jön majd a nagy szerelem, ami miatt mindent felrúgok?
Nem vagyok szerelmes a férjembe. Soha nem is voltam. Volt pár szar kapcsolatom, vele jó együtt élni, jó a szex, egyeznek a jövőről alkotott elképzeléseink. Összeházasodtunk, van egy gyerekünk. Boldog vagyok. Igyekszem jó feleség lenni: figyelek rá, meghallgatom a munkahelyi problémáit, ha elmegy moziba vagy sörözni akkor nem hisztizek. Van szex és a külsőmre is odafigyelek.
Néha belegondolok, hogy vajon mi lesz, ha szerelmes leszek? Szerintetek?
hát nem érted első válaszoló,
tényleg a szerelemre vágyik a kérdező,
A szerelem idővel elmúlik, és lesz melletted ismét egy olyan pasi, akibe idővel szintén nem leszel szerelmes. Vajon róla is el tudod majd mondani, hogy jó vele a szex, boldog vagy mellette, megegyeznek az elképzeléseid? Ezt gondold át! Vagy olyan leszel, mint a pillangó, virágról-virágra.
Amúgy meg megértelek, hidd el.
Remélhetőleg nem. :)
Figyelj, azt írod, boldog vagy, mi kell még? Van, akinek ez soha nem adatik meg. A boldogság pedig unalmas, sokkal unalmasabb, mint "belezúgni" valakibe és éjszakákon át gyötrődni meg lángolni. Szerintem te az "unalom" miatt hiszed, hogy nem vagy szerelmes. Ami hiányzik, az a hangulatingadozás, a fent és a lent. De ha belegondolsz... tényleg hiányzik?
Még egy jó tanács: ne "jó feleség" igyekezz lenni, hanem önmagad. Sokkal többet ér. (És nem is olyan uncsi...)
Kettőnk között az a különbség, hogy én szerelmes voltam a férjembe. Most nem vagyok az, de tiszta szívből szeretem. Nem hagynám el senki másért, nem gondolom, hogy bele tudnék szeretni másba. nekem is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha jönne valaki, akibe beleszeretnék, de aztán ránézek a férjemre, és ellágyulok :) nem tudnék beleszeretni másba.
Ráadásul ha jó a kapcsolat, nem fogsz váltani szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!