Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek van olyan igazi jó...

Nektek van olyan igazi jó barátnőtök akivel félszavakból megértitek egymást és ha egymásra néztek rájöttök mire gondol a másik?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 15:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nincs, soha nem is volt, és elég valószínű, hogy már nem is lesz.
2012. aug. 8. 18:51
 12/24 anonim ***** válasza:
Nekem több ilyenem is volt.De egyik sem volt igazi barát,mert amikor bajban voltam,ők voltak az elsők,akik hátat fordítottak.Ez csak azért van,mert sokat vagytok együtt és kész,nem kell csodát bele látni a dologba.
2012. aug. 8. 21:59
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia. :)

Tavaly kerültem középsuliba és ott ismertem meg életem legjobb barátnőjét!! Befejezzük egymás mondatait, ha pasi gond van, mindig számíthatunk egymásra, az ízlésünk is hasonló. A viselkedésünk és minden, nincs tesóm, de ő olyan nekem, mintha a nővérem lenne! :)

Egyszerűen imádom őt, örülök, hogy van nekem és remélem sose veszítem el!!! :))

2012. aug. 9. 12:53
 14/24 anonim ***** válasza:
van szerencsére 3 is :) közülük 2 középiskolás osztálytársnőm, mi hárman össze is járunk férjestől :) a 3. lányzó általános suli óta barátnő, és a 2 kolléganőm, akikkel nagyon jóban vagyunk, és igazi bensőséges viszony van köztünk, mindenről tudunk dumálni, és őszinték vagyunk akkor is , ha nem tetszik valami :) 6-unk közül 3-an vagyunk férjnél, eddig ott voltam mindenki esküvőjén, szerintem így lesz a többinél is, és ők is mind ott voltak az enyémen :) nagyon megértjük egymást :D)
2012. aug. 9. 15:40
 15/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó 3 válaszoló!

Örülök, hogy nektek van vigyázzatok rájuk! :)

Aki az esküvős dolgot írta az olyan jó lehet, hogy ott voltatok egymás esküvőjén. Remélem nekem is lesznek ilyen barátnőim.

2012. aug. 9. 16:51
 16/24 anonim ***** válasza:
esküvős vagyok :) biztosan lesz, és hidd el, nem gondolnád, hogy pont ők lesznek azok :) a középsuliban egész más lányokkal voltam jóban, mégis ők azok, akikkel összebarátkoztunk. Akikkel ott jóban voltam, mára alig beszélünk, velük meg havonta-kéthavonta összejárunk :) és külön - külön is tartom velük a kapcsolatot :)
2012. aug. 9. 16:55
 17/24 anonim válasza:
igeen lassan 10 eve legjobb baratnok vagyunk, utoljara 5 eve vesztunk ossze, csak egymasra nezunk es mar tudjuk mire gondol a masik, van, hogy egy ideig csondben vagyunk es aztan egyszerre megszolalunk, es pontosan ugyanazt mondjuk.
2012. aug. 10. 11:44
 18/24 Szilvike95 válasza:
Nekem a legjobb barátnőm ilyen. Vele elég ha ránézek valakire és tudja hogy mire gondolok.... milliószor elhangzott már köztünk a "számból vetted ki a szót" mondat, és ha elutazok valahova akkor azonnal hívogat h hiányzom neki és fordítva. nem véletlen h legjobb bnőm...
2012. aug. 10. 12:57
 19/24 anonim válasza:
Én 4,5 évig jártam egy lánnyal, akivel a nyár elején szakítottunk, de még így is tudja mikor kell hívnia és fordítva... nem csak félszavakból érti amit mondani szeretnék, de konkrétan tudja, hogy mit fogok mondani, és fordítva...
2012. aug. 13. 17:14
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem van, bár ő az ikertestvérem. Tőle jobb barátnőm soha nem volt. Már kiskorunk óta fél szavakból is megértjük egymást, sőt olyan nyelvet találtunk ki, amit soha senki nem értett rajtunk kívül. Mióta én elköltöztem otthonról, azóta annyiban változott a kapcsolatunk, hogy kicsit ritkábban találkozunk.
2012. aug. 16. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!