Származhat ebből bajom?
9-es,te talán nem akarnád tudni,hogy a párod megcsal???Mindenki rólad beszélne,hogy mennyire vak vagy? Na ezt nem hiszem...ugy hogy nem kell ilyen kijelentést tenni!
Kérdező. Én célozgatnék a feleségnek,hiszen én is elvárnám,hogy elmondják,ha megcsalnak...
Egyértelmű, hogy elmondanám. Nem a sz.rkeverés miatt, hanem azért, mert joga van tudni, és ugyanezt várnám el.
Mondjuk nekem elég nagy pofám van ahhoz, hogy kerek-perec elmondjam, de ha te félsz, akkor írj egy névtelen levelet géppel, és valahogy juttasd el a nőhöz. De csak a nőhöz.
"Nem a sz.rkeverés miatt, hanem azért, mert joga van tudni"... már bocsi, de ez ilyen tipikus direkt marketinges duma, "ÖNNEK JOGA VAN TUDNI, HOGY" holott francokat, ha JOGOM van, akkor ugye én döntöm el, hogy tudni akarok-e róla vagy nem, EZ a JOG. Ezzel szemben itt a kedves "jóakaró" rákényszerít, hogy tudjak róla, ha akarok róla tudni, ha nem, rákényszerít, hogy ez ügyben döntéseket hozzak meg. Márpedig a döntéskényszerbe hozás az általam ismert egyik legnagyobb fokú aljasság.
Szóval szerintem, ha mód van rá, akkor előbb puhatolja ki a Kérdező, hogy a nő egy ilyen szituról az élete jelen pillanatában egyáltalán akarna-e tudni, ha meg nem ennyire szoros a kapcsolatuk, akkor a kisebbik rossz elve alapján hallgasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!