Szerintetek normális dolog hogy anyámnak legalább 40-45 percig tart egy reggeli?
Szerintem nem,nekem 10 perc előlészületekkel együtt úgy ha nem sietek.Rendkívül bosszant ezzel a szöszmötöléssel,szerintem hallgatózik közben azért tart ennyi ideig.
A szertertás teafőzéssel kezdődik és diszkrét pocelán csörömpöltetéssel(20 perc kb).Ezután jön a gondos vitamin szelektálás(5-10 perc)Aztán hűtő nyitogatás-csukogatás(10 perc)Végül újságolvasással és tea kevergetéssel egybekötött csendes nyamnyogás-kb 20-25 perc.Ez megy minden nap.Csak szerintem bosszantó ez?
Kérdező!
Az egész csak megszokás kérdése. Ha egyszer elkezd zavarni hogy "zajong" és mérgeskedsz emiatt akkor következőnek megint fogsz és egyre jobban belelovalod magad a dologba és a végén már el sem tudsz aludni mert csak bosszankodsz...
Hogy bírod az utcai zajokat(hangos kocsi, kutyaugatás) netán a szomszédokat stb ?
Mert vélelmezem hogy azokat már megszoktad és nem foglalkozol vele.
Az agyad kiválogatja a "veszélytelen" és "nem zavaró" hangokat és simán alszol akkor is ha hallod őket!
És a "zavaró" hangoktól meg nem tudsz aludni! Mivel bosszankodsz így az utóbbiba sorolta az agyad és amint meghallja azonnal nekiállsz bosszankodni!
nekem van olyan haverom aki egy komplett veszekedést is átalszik de ha a macska nyávog egyet a szomszéd szobában akkor már mérgesen kel fel! Mert nem bírja a barátnője macskáját és a macskanyávogást az agya a "zavaró" hangok közé rakta míg az ordibálós veszekedést a "nem az én dolgom, nem érdekel" kategóriába...
Szerintem vagy beszéld meg anyáddal vagy tekints másként a zajra és szokd meg...
"ő viszont nagy csöndben van evés közben-miért ha nem hallgatózik?"
Aztán kivel beszélgessen egyedül? Magában? Akkor meg nyilván az lenne a bajod. Szőrszálhasogató egy ember lehetsz :))) De hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, normális 40-45 percig reggelizni készülődéssel együtt.
Hallgatózik....
Nagyon érdekes lehet a hallgatózás,amikor épp horkolsz xD.Azon van mit hallgatni...
nálunk is anyám ilyen, bár nem ennyire.
ő felkel, játszik a kávéfőzővel, fél óráig gondolkodik hogy mit egyen, meg eszik vagy 20 percig.
én felkelek, felöltözök, kaja 5 percnél sosem több, utána fürdő egy 5 perce.
ébredéstől számított 20 percen belül elhagyom a lakást ha megyek.
pl. anyámmal egy busszal szoktam reggel menni, a busz 6-kor indul, elmegy a házelőtt, majd egy 4 perc mulva jön vissza és arra szállunk fel.
én felkelek 5:35-kor, anyám 4:45-kor, és én frissebb vagyok, míg ő panaszkodik hogy keveset alszik.
amúgy rám a családba azt mondják tűzoltó vagyok, mert felkelek, és indulok.
Volt olyan hogy a hatos busszal mentem, 5:54-kor ránézek az órára, akkor ébredtem, nem húztam fel órát.
a hatos busszal boldogan mentem, igaz nem volt kaja, meg fogmosás sem, de a rágó megoldotta a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!