Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30-40 éve házasok mennyit...

20-30-40 éve házasok mennyit szexelnek?

Figyelt kérdés
Élnek még egyáltalán szexuális életet ennyi idő után? Hányszor egy hónapban?
2012. aug. 7. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem egyikünknek sem tartozol õszinteséget srájbolni, DE miért nem a nejed elé állsz és vele vagy õszinte?

Nekünk ugyan mindegy, hogy hányszor és kit k@rtál meg, ha egyàltalàn igaz!

Vannak álmodozó féfiak is, akik igy akarják bizonyitani a férfiasságukat!:):):)

Aztán ki tudja,lehet a nejed is eltitkol elõtted valamit, azért nem érdekelte, hogy kivel és mikor csalod!:):):)

2012. aug. 8. 11:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Ja és, hogy a kérdésre is válaszoljak, ebben a korban sexisebbnek érzem magamat, mint valaha, lelkileg és fizikailag is friss vagyok, mert mindig sportoltam, de csak annyit amennyi jól esett!

Nem változtak az érzelmeim, ugyanugy megborzongok egy gyönyörü zenétõl, filmtõl, tudok örülni apróságoknak, mélyen át tudok érezni dolgokat, amikor kell!

Minden kornak meg van a szépsége, csak tudni kell kezelni!

2012. aug. 8. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Srájboltam, De kívánom, neked is legyen ilyen szép és hosszú életed! Azt hogy engem megcsaltak-e nem tudom, nem is firtatom, de elgondolkodtál azon hogy nálatok mi a helyzet? Asszonykád talán....éppen most kecmergett ki..!
2012. aug. 8. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!