Nálatok együtt vacsorázik a család?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit esztek?2012. aug. 7. 16:38
11/23 anonim válasza:
Mindig együtt vacsorázunk (és ebédelünk is)a konyhában. Változó,hogy mi a vacsora. Nekünk ez a természetes. A szobában soha nem eszik senki semmit.
12/23 anonim válasza:
Ez attól függ mit eszünk. Ha főtt kaját, akkor együtt ülünk le és együtt eszünk. Ha szendvicset, müzlit ilyesmit eszünk, akkor én leülök enni és általában leül mellém más is vacsorázni, de értelemszerűen nem együtt fejezzük be.
15/23 anonim válasza:
Mi mindig együtt vacsorázunk. Azt kérdezted, hogy mit. Télen változó, van, hogy valami egyszerű meleget, vagy valamelyikünk kikever valamilyen kencét (túrós kenő, sajtos kenő, tojáskrém stb.). Most a nyári melegben - ki tudja, miért - ráálltunk a hideg tej + valami süti menüre. Ebben a melegben nem mennek a felvágottak és az egyéb husik.
16/23 anonim válasza:
Nem csak ebédel.Vacsorázni meg mindenki amit talál ha éhes.
17/23 anonim válasza:
Mi együtt eszünk.Kötelező.Nincs kifogás,ha beteg vagyok,ha fáj a hasam,menni kell és muszáj enni.Ja és a szüleim nem vallásosak,csak egy kicsit betegek.Gyűlölöm.Én biztos nem fogok odakényszeríteni senkit az asztal mellé.Jó,hogy nem kötöz oda minket,hogy márpedig egy család vagyunk,mert "én,a zseni,a géniusz azt mondtam."Irigylem azokat,akiknek nem ilyen görcsösek a szülei.Mert most jobb szó nem jut eszembe.
18/23 anonim válasza:
Változó.Ha mindenki itthon van,akkor igen,együtt eszünk a férjemmel és a kislányunkkal.Olyan is előfordul,hogy a mi nem vagyubk éhesek még ,de a lányunk igen,így van,hogy ő előbb vacsizik.(4 éves)
19/23 anonim válasza:
Ha nem kéne dolgozni, talán. Egy közös vacsi végett nem leszünk munkanélküliek.:))
20/23 anonim válasza:
Mi nem, öcsém gép előtt, Anya és én pedig csak gyümölcsöt eszünk legtöbbször állva vagy a fotelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!