Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy ilyen "barátot"...

Hogy lehet egy ilyen "barátot" lerázni?

Figyelt kérdés
Osztálytársak voltunk, két hetente valami szívességért rám ír. Vagy csak mert unatkozik. Erre tegnap elkezdett faggatni,hogy ma megyek a dolgozni, mikor kelek. Mondtam,hogy korán mert takarítanom kell itthon. Szalad a lakás. Húúú az jóó mert neki van egy szabad fél órája,mert várakoznia kell valahol, és addig feljönne hozzám egy kávéra.Finoman próbáltam elutasítgatni, de csak mondta a magáét. Sőt,mondtam is neki,hogy ne jöjjön. Erre úgy nézett ki,hogy megértette. Reggel hajnalba csörög a telefonom.Ez a kedves barát hívott.Mit lehet ezzel kezdeni? én nem akarom megbántani, de nem kérek a társaságából. Főleg úgy,hogy dolgom van.
2012. aug. 7. 15:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Én mindenkit felfelé pontozok! nem is értem mi értelme pontozgatni ...

netről telefonból tiltottam, nekem nem kell olyan "barát" akinek akkor vagyok fontos, ha épp unatkozik, nincs cigarettája vagy épp olyan munkahelyen dolgozok, ahol nagyon jól lehet keresni.

2012. aug. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!