Ki mivel lepte meg a férjét névnapja alkalmából?
Szégyen, nem szégyen, teljesen tanácstalan vagyok, légyszi segítsetek azzal, hogy leírjátok a sajátotokat, hátha tudok valami ötletet meríteni.
Informatikus, de én nem nagyon szeretnék neki számítógépes dolgokat venni, mert így is elég sokat ül a gép előtt :( és nem is értek hozzá.
olyan fura, hogy külföldön nem névnapoznak. Nálunk miért alakult ez ki?
Szülinapi ötletek is jöhetnek.
nem tudom mióta vagytok együtt. mi már elég régóta, így mire jön a szüli- vagy névnap mindig tudom, hogy mire vágyik, mire sajnálja a pénzt általánosságban és azt veszem meg neki.
Ha olyan dolog, amihez nem értek, akkor szépen kézen fogom(nem mondom, hogy hova és miért megyünk) és kiválasztja magának.
Emellé finom vacsi és sok-sok szeretet jár pluszba.
nekünk ez így jó, agy mindig azt kapjuk, amit szeretnénk.
2008 április óta vagyunk együt, és október óta házasok
Ha szükség alapján vásárolnék, akkor ráférne egy két póló, vagy nagyon szereti az ingeket. De valami kreatívabbra gondoltam volna.
én nyertem :D 2008 màjusota vagyunk együtt, szeptemberota hàzasok :) na de ez mindegy is, én vettem egy muffinsütöt, és muffint kapott, mert nagyon szereti az édességet, és fehérnemüben tàlaltam mikor hazajött! :)
Mivel, nem vagyunk eleresztve anyagilag, nem tudtam jobbat kitalàlni, de az biztos hogy nagyon örült neki! Azota hetente sünöm kellett :D bàr most a kànikulàban megkimél és nem kéri! :)
Sajnos a fehérneműs dolog most ki van zárva. Pedig erre én is gondoltam, mert nagyon értékelné :) No sex két hétig, mivel most volt missed ab műtétem a múlt héten. Elvesztettük a kisbabánkat :(
Azon gondolkodom, hogy jégkorong mérkőzésre kellene jegyet szerezni, azt nagyon szereti. Csak nem tudom hol lehet venni, és hogy lesz-e mostanában.
2. vagyok. Sajnálom a missed ab-et.
Írd be a google-be, hátha kidob valamit.
Vagy nem tudom van-e a Ticket Expressnek honlapja, ott biztos meg tudnád nézni milyen lehetőségek lesznek a közeljövőben.
Ügyes leszel Te és megoldod! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!