Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnék adni a barátom 12...

Mit tudnék adni a barátom 12 éves húgának névnapja alkalmából?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy jó könyvet,csokit,bonbont,ruhát stb.
2010. jan. 25. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen kiscsajoknak való gyerekparfüm, Rossmannban/DM-ben lehet kapni nem túl drágán. esetleg tudd meg, hogy milyen tiniegyüttesekért/előadókért rajong és ennek megfelelően vegyél vmi füzetborítót, tolltartót, ceruzakészletet. de szerintem egy doboz bonbon vagy egy tábla jobbféle csoki BŐVEN megteszi!
2010. jan. 25. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
sminkszett!
2010. jan. 25. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
már van egy csomó jó ötlet, a ruhával vigyázz a méret miatt, lehet egy kistáska vagy pénztárca is , vagy ha szereti a szobáját díszíteni, egy színes üveg tálka is sokrétűen használható, gyertyák, díszpárna.
2010. jan. 25. 12:07
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :))
2010. jan. 25. 12:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen olyat, amivel villogni tud a többi kiscsajnak, és akkor te leszel a legmenőbb "tesómbarátnője". :D
2010. jan. 25. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Akár egy jó felsőt is vehetsz neki, most úgy is sok a leárazást, de amúgy a smink, parfüm, csajos könyv ha szeret olvasni, ha szeret moziba járni,akkor mozi utalványt is vehetsz neki.
2010. jan. 25. 12:18
 8/8 anonim válasza:
Én az ismerőseimnek, névnapra kizárólag édességet adok. Ajándék csak szülinapkor szoktam. Sztem te is vmi csokit vegyél:)
2010. jan. 25. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!