Megromlott a kapcsolatom a testvéremmel. Mit tudnék tenni, hogy javítsak rajta?
Figyelt kérdés
Egy 14 éves lány vagyok és van kettő fiú testvérem. Az öcsémmel jól elvagyok és nagyon szeretem.Persze a bátáymat is csak vele már alig beszélek valamennyit..Ő most 18 éves. Amikor még kisebbek voltunk mind a ketten sokat játszottunk és beszélgettünk. De mára már ez egyáltalán nem ígyvan. És én ezt nagyon sajnálom! Szeretném, ha eltudnánk mondani egymásnak a problémáinkat, vagy ha valami öröm ért. Mostanában márcsak napi köszönő szinten vagyunk. És ő mivel szeret fotózni mindig megmutatja, hogy mit fotózott. Legalábbis általában..Nagyon szeretném megint, ha minden jó lenne! Kérlek segítsetek!2008. máj. 8. 16:50
1/4 anonim válasza:
Hasonló problémáim vannak...16 vagyok, hugaim 10 és 14 évesek, és folyton gyilkolnak, pedig én megpróbálok normális lenni. Náluk már a kedves közeledés sem jön be...
Ha beszélgetni akarsz, kérdezz rá, h "Milyen volt a napod?" vagy hasonló és így beszélgetést kezdeményezel. Máskor esetleg ő is megkérdezi és így majd idővel belelendültök! ;)
2/4 anonim válasza:
Nagyon örülök hogy megpróbálsz javítani a helyzeten! Azt tudnod kell, hogy sosem lesz minden a régi, hiszen akkor gyerekek voltatok, most pedig mindketten nagy változáson mentetek keresztül. És ezzel minden rendben van így. Beszélgessetek! Menj oda hozzá, kezdeményezz, kérdezz a fotóiról, mesélj neki milyen dolgok érnek, KÉRJ TŐLE TANÁCSOT valamiben, ajánl valami olyan programot amit közösen tudtok csinálni, pl ajándék keresése a szüleiteknek, filmek letöltése stb... Hamarosan meg fog változni a helyzet, és az is hozzásegít majd, hogy kicsit idősebb is leszel. Sok sikert kívánok neked.
3/4 anonim válasza:
A tesód most egy másik életszakaszba lépett, de ne aggódj ez nem tart sokáig, amint észreveszi, hogy te sem vagy má ovis, minden rendbe fog jönni! Én a nővéremmel voltam így, csak fordított szituban. Annyira el voltam foglalva a saját életemmel, hogy hónapokig alig foglalkoztam vele. Már nagyon bánom, mert szüksége lett volna rám. Ezt még mai napig nem mondtam el neki! Az időt nem lehet visszafordítani! Sajnos!
4/4 anonim válasza:
Az, hogy még megmutatja a fotóit, bíztató: foglalkozik veled.
Próbálj meg felnőni hozzá (óvatosan). Hagyd egy kicsit a régi témákat, és nézd meg, mivel foglalkozik most (lányokkal és tanulással nyilván). Beszélj erről vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!