Mit illik vinni temetésre?
Figyelt kérdés
Hálistennek nem vagyok jártas az ilyenekben, egy ismerősünk meghalt nem volt nagyon közeli viszonyunk de mindenképp szeretném tiszteletem leróni a temetésén. Ilyenkor milyen virágot szoktak vinni? Páros/páratlan "szabály" is van ha jól emlékszem. Koszorú az sok lenne nem? Azt család tagok szoktak vinni?! (nő vagyok)2012. aug. 6. 16:43
13/14 anonim válasza:
Igen, a virág elég lesz majd segítenek a virágárusok. Őszinte részvétem!
14/14 anonim válasza:
Fogadd részvétem! :(
Szerintem pedig menj el egy virágboltba,és mondd el az eladóknak,hogy mi a helyzet,ők tudni fogják!
De elég egy szál virág is ha nem álltatok közel egymáshoz,meg különben is,a részvét az,ami igazán fontos.
Az esik a legjobban az embernek,hogy sokan megemlékeznek róla,s elkísérik a végső útjára,nem pedig az ajándékokkal való "versengés"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!