Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló szülők! Nektek is...

Egyedülálló szülők! Nektek is van olyan, hogy úgy érzitek, soha nem lesz már párotok?

Figyelt kérdés
Néha úgy neki tudok keseredni ezen. Tényleg olyan, mintha egy nő egy kisgyerekkel már csak lábtörlőnek lenne jó. Én nem vagyok olyan, hogy csak úgy aláfeküdjek embereknek, de csak erre kellenék az eddigi tapasztalatom szerint. Társnak, párnak nem kellek, amint kiderül, hogy gyerekem van, megszűnik az érdeklődés irántam.
2012. aug. 5. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem most az elkeseredettség beszél Belőled. Aki meg azt tanácsolja,hogy gyerekesek között keresgélj,azzal ne is foglalkozz. Az élet nem úgy működik,hogy gyerekes csak gyerekessel lesz boldog. Találkozol valakivel megszeretitek egymást,és együtt maradtok. Ez nem a gyerektől függ. Ha mégis menni akar a gyereked miatt,akkor meg el kell engedni. Mert ez egy hendikep az életünkben,de ettől nem vagyunk rosszabbak. Én férfiként két gyereket nevelgetek,már nagyobbak. Most éppen egyedül vagyok, de ez elsősorban a saját hülyeségem,mert szokás szerint rosszul választok. Szóval,kitartás, egy szép és okos csaj biztos talál magának társat.
2012. aug. 9. 00:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Én sem igen találok szexpartneren kívűl senkit már 3 éve.

Persze tudom, hogy bennem is van hiba, egyszerűen nem tudom az 5 éves kisfiam elé helyezni egy percre sem az aktuális érdeklődőt.

Valahogy úgy képzelném el álmaimban, hogy valaki belémszeret, kitartóan udvarol, megszeretteti magát a kisfiammal és szépen magától értetődően családdá alakulunk.

Ehhez képest, akik jönnek, azok csak velem akarnak kettesben akarnak lenni(közben hagyjam másra a kisfiamat). Aztán majd egyszer, ha mi jól alakulunk (ígérik), majd akkor megismerkednek vele...

Ez nekem nem megy...

2012. aug. 9. 08:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Az elején érthető, hogy csak kettesben akar Veled lenni. Nehogy már a második randin egyből mutasd be a gyerekednek! Az neki nagyon nem tenne jót!

Én azt javasolnám, esetleg próbáld meg az internetes társkeresőt. az adatlapodon egyből közlöd, hogy már vagy egy gyereked, így az érdeklődőkkel egyből le van tisztázva minden. Nem egy ismerősöm ment feleségül az interneten talált párjához.

Hidd el, ha feltöltessz egy szép képet magadról (nem hivalkodót, csak valami vidám képet) és írsz pár sort magadról...győzni sem fogod a randikat!

2012. aug. 9. 09:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Természetesen az első néhány randin én is gyermektelenül jelentem meg! Csak sajnos az a baj, sosem jutottunk odáig, hogy megismerkedjenek a kislányommal...

Volt egy fiú, iszonyatosan tetszett, jóképű volt, művelt, illedelmes. Amikor beszéltünk a telefonba, mondta, őt egyáltalán nem zavarja a gyerek. Aztán a személyes találkozásnál semmi egyéb témája nem volt, csak hogy a gyerek mennyi figyelmet igényel, milyen sokba kerül, mekkora felelősség... Végül felálltam, és én hagytam ott.

Aztán volt egy másik férfi, hasonló paraméterekkel, vele nagyon-nagyon szerettem volna. 3 nap után bevallotta, neki még mindig az előző barátnője kell, és úgy érzi, neki meg kell még egyszer próbálnia vele... Hogy a döntésében mennyire befolyásolja a gyerek-téma, nem tudom, tán sosem fogom megtudni.... :(

2012. aug. 9. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!