Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vette vissza az ajándékot?

Miért vette vissza az ajándékot?

Figyelt kérdés
Kaptam a férjemtől egy telefont ajándékba örültem neki nagyon , olyat vett amit már rég szeretem volna és amiért veszekedtünk vissza vette és azt mondta nem érdemlem meg , hogy az enyém legyen és amúgy is ő fizeti meg megyek dolgozni meg ilyenek, mennék is de egyéves a kislányunk.

2012. aug. 5. 12:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Paraszt.De ha nem vesz emberszámba,akkor nem tudsz mit tenni,a gondolatait nem tudod megváltoztatni.
2012. aug. 5. 14:39
 12/24 anonim ***** válasza:
28%

Nyilván nem véletlen bánik úgy veled, ahogy. Ha hagyod magad elnyomni, gyerekként kezelni, akkor úgy is tesz.

Egyébként min vesztetek össze? Ha olyat szóltál be, én el is tudnám képzelni, hogy ugyanúgy tegyek, mint a férjed.

2012. aug. 5. 14:56
 13/24 anonim ***** válasza:
Lepontoztatok, ergo fáj az igazság...nagyon nem értem miert kérdező szemszögét látjátok sokan....meghalgatnam ferjet is.eg lehet úgy kérdezni, hogy kisarkítom javamra....
2012. aug. 5. 19:50
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Miután e kérdező még egyetlen kérdésre sem válaszolt, így valószínű, hogy ő lehetett a hibás a veszekedésben és még nem tudta kitalálni, hogy hogyan sajnáltassa magát. Mert ez alapján a kérdés alapján persze mindenki neki ad igazat, de nem osztja meg velünk a részleteket. Vajon miért?
2012. aug. 5. 21:11
 15/24 anonim ***** válasza:
Ez a reakció a párod részéről súlyosabb problémák kezdete lehet. Gondolkozz el benne akarsz-e maradni ebben a kapcsolatban.
2012. aug. 6. 08:16
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
12. válaszoló, ha adsz valakinek egy ajándékot és visszaveszed csak azért mert összevesztetek, akkor nyílván az agykapacitásod sem lehet kimagasló, persze, lehet szépíteni a dolgot a kérdező javára, de ha valaki így viselkedik a másikkal, az enyhén szólva is barlanglakó szemét állat, már elnézést a kifejezésért
2012. aug. 6. 17:08
 17/24 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolok,

A férjemmel azért vesztem össze mert elegem lett abból , hogy akkor szeretkezünk amikor kedve van. Meg kívántam és ki elégítettem orálisan ö meg utána le ült a laptophoz faccebookozni meg weblapot szeretkezni mintha misem történt volna, meg kérdeztem ö nem kíván e esetleg szeretkezhetnék , erre é azt mondta önző vagyok és csak magamra gondolok. Aztán fogta és vissza vette a telefont, de már vissza akarta adni , de nem vettem el mondtam nem vagyok gyerek, szerinte buta vagyok és kár hogy másikat akarok venni.

2012. aug. 6. 17:53
 18/24 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es elvette az én laptopom töltőjét is , mert hogy tanuljak, hogy nem úgy van minden ahogy e nő akarja majd ö meg mutatja ki az úr a háznál :( csak e miatt nem írtam.
2012. aug. 6. 17:57
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

"12. válaszoló, ha adsz valakinek egy ajándékot és visszaveszed csak azért mert összevesztetek, akkor nyílván az agykapacitásod sem lehet kimagasló, persze, lehet szépíteni a dolgot a kérdező javára, de ha valaki így viselkedik a másikkal, az enyhén szólva is barlanglakó szemét állat, már elnézést a kifejezésért"

Ha neked ezért valaki szemét állat, akkor igen sértődékeny és lelkileg labilis ember vagy. Ennyit tudok mondani.

2012. aug. 6. 19:55
 20/24 anonim ***** válasza:

14. vagyok

Nem fogok erről vitát nyitni, mert nem ez a kérdés lényege.

Kéredző!

Remélem tudod, hogy ez egyáltalán nem normális, bosszút állhatsz, de minek, mert akkor úgyis "megbüntet" inkább próbálj saját lábon élni, ha meg tudod tenni, inkább válj el, de ne maradj egy olyan ember mellett aki csak uralkodni akar rajtad és még ő tart téged önzőnek.

2012. aug. 7. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!