Férfiak, ha megtehetnétek akkor eltartanátok a
feleségeteket?
Figyelt kérdés
Tehát ha lenne egy jól fizető munkád amiből simán megélhettek mindketten gond nélkül, akkor örülnél annak ha a feleséged (avagy a nő akit szeretsz) otthon van és nem jár el dolgozni? Vagy akkor is menjen dolgozzon? Vagy rábíznád hogy ha akar dolgozik, ha nem akar akkor nem? Mit gondolsz erről?
A válaszokat olvasva most aztán érzem rosszul magam :(
Én nő vagyok,de sajnos a párom tart el.(kapok kis támogatást,de az elmegy kajára)
Páromnak is mondom,hogy segítsen munkát találni(sok az ismerőse)de ebben a kis városban semmi nincs.Mondtam,hogy akkor ki kéne menni külföldre,de ő azt mondja,nem ér annyit az egész..majd lesz valami...Eddig ahol dolgoztam,az is csak 4 órás volt :( Felét meg elutaztam a fizunak...
2012. aug. 4. 08:41
12/18 anonim válasza:
Utolsó, de te legalább akarsz dolgozni! Ha a párodat ennyire nem zavarja, akkor meg semmi baj nincs vele. Manapság sokaknak nagyon nehéz munkához jutni, szóval nem te vagy a ritka eset, sokan vannak így. És munkanélküli férfiakat is támogat anyagilag a feleségük, szóval itt nem te vagy a hibás.
2012. aug. 4. 09:00
13/18 anonim válasza:
8 évig én tartottam el a feleségem. méghozzá örömmel! ugyanis ő, amíg én melóztam, rendben tartotta a házat, finom ételekkel várt haza. Nem egész nap a műkörmösnél meg a fodrásznál ült és járta a város butikjait! Ma már mint Jósnő dolgozik, és jobban keres mint én..
2012. aug. 4. 10:53
14/18 anonim válasza:
Jósnő, nem is rossz ötlet, hülyék mindig vannak és szívesen fizet bárki azért, hogy róla beszélgessenek. Hmm...lehet én is belevágok :)
2012. aug. 4. 12:36
15/18 anonim válasza:
Én nőként, ha lenne egy gazdag férjem, még inkább tanulnék nyelveket, és otthon megtanulnék pl. varrni, ruhákat terveznék... az ilyen kreatív munkákat szívesen csinálnék, sőt, lehet még egy bussiness-t is csinálnék...
De Mo-n a gazdag férfiak a legsóherebbek.
2012. aug. 4. 16:18
16/18 anonim válasza:
azért mert jósnő, nem ver át senkit! ő nem kókler, mint sokan! azért ez nem így működik. 15 éve forgatja a Tarot kártyát! 3 napos terhes volt a sógornőm (akinek persze fogalma sem volt semmiről), mikor ő már megmondta hogy terhes! mindent lát! azt is amit nem akar az ember...de ha valaki valóban ért a szakmához, az mindent tud..nem csak a jót, ahogy sokan csak azt szeretnék hallani!
2012. aug. 5. 08:56
17/18 anonim válasza:
Sok válaszadót nem értek. Jómagam mindig eltartottam a barátnőimet, szerintem ha a férfi megteheti ez így van jól. A nő elsődleges feladat a családcentrikus magatartás,később gyereknevelés. Számomra az a nő a legnőisesebb amely megteremti számomra az otthont ( nem minden nő mellett érzed magad otthon a saját lakásodban, míg van olyan akihez ha egy szállodai szobába mész haza akkor is otthon érzed magad ) és nagyon nagyon mély érzéseket tud életre kelteni a kapcsolatunkban. A munkát egy nő életében inkább a társadalmi élet miatt látom fontosnak, hogy később a nő ne legyen depressziós az egyedülléttől.
2012. szept. 2. 12:43
18/18 anonim válasza:
Én úgy vagyok ezzel a kérdéssel, hogy vannak olyan élethelyzetek (munkanélküliség, gyereknevelés), amikor egy nő a férje segítségére szorul. Ilyen esetben nyilván nem kérdés, hogy támogatom a páromat és segítem, amiben csak tudom.
Vannak viszont olyan nők, akik teljesen agyhalottak, a pénzköltésen és a semmittevésen kívül semmire nem képesek. Egy ilyen nőt nyilván nem tartanék el, de nem is venném feleségül. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!