Anyukámnak új barátja van. Tegnap mutatta be (fél éve "vannak együtt"). Mesélt a férfi, és szóba került a fia. Mutatott róla képet, és sajnos az a fiú az akivel már pár hete randizgatunk. Ez gáz? Anyukám nagyon kiakadt azt mondta azonnal felejtsem el azt a fiút.
Nem vérrokon, de nem praktikus olyannal járni, akivel össze vagy zárva.
2009. júl. 18. 20:36
22/31 anonim válasza:
Fura, vagy nem fura, természetesen járhatsz vele! Semmilyen vérségi kapcsolat nincs köztetek. Még az a helyzet is előállhat, hogy esetleg édesanyád kapcsolata nem teljesedik be, de a tiétek kibontakozik. Erre gondolva is osotbaság lenne elszakadni a fiútól. Nyugtasd meg a mamádat és győzd meg az együttjárás helyességéről. Senkinek nem okoztok kárt.
2009. júl. 18. 21:03
23/31 anonim válasza:
Mivel nem vagytok vérszerinti rokonok, nem kell félni, az utódnemzés szempontjából.
Ha szereted a fiút nem kell foglalkozni a felnőttekkel.
Neki sem.
2009. júl. 18. 22:04
24/31 anonim válasza:
Anyukád kapcsolata nem lehet fontosabb a tiédnél, szerintem nem kell beáldoznod magad miatta. Miért te add fel?
2009. júl. 18. 22:35
25/31 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy anyukádnak is összejön, és neked is, tarthattok dupla esküvőt, bár ilyenről még nem hallottam, hogy anya-lánya egyszerre, de miért ne, ha így hozná az élet? :-)
2009. júl. 18. 22:46
26/31 anonim válasza:
Nem kell elrontani a szülők kapcsolatát. Ti még nagyon fiatalok vagytok. Még bármi lehet. Ha úgy adódik, hogy összeköltöztök, annál jobban megismered a fiút, és akkor vagy még jobban beleszeretsz, vagy kiszeretsz belőle. Semmi gáz, legyetek őszinték és barátságosak a szüleitekkel.
2009. júl. 18. 23:16
27/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat. A fiút zavarja ez a dolog, de attól még ő is szeretné ezt a dolgot. Arra gondoltam, megkérjük a szüleinket hogy addig ne költözzenek össze amíg mi esetleg nem szakítunk. Bár én nem akarok vele összeveszni.
2009. júl. 19. 08:43
28/31 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen: a Húgom járt egy sráccal (szomszéd), aztán anyukám meg a srác apukája összejöttek. Hát kicsit tényleg fura volt eleinte, de minden csoda 3 napig tart.
Szerintem beszélgess erről anyuddal, h miért is ellenzi.
2009. júl. 19. 11:13
29/31 anonim válasza:
Ja Te csak rövid lejáratúnak tervezed ezt a kapcsolatot? Merthogy azt írtad a kommentedben, hogy megkéritek a szülőket, hogy addig ne költözzenek össsze, amig Ti nem szakítotok. És ha ez tíz év múlva következik be? És a fiúnak is furcsa, de azért szeretné a dolgot.... vagyis Téged megfektetni még mielőtt testvéri érzelem kialakulna köztetek:)) Egyébként pedig nehogy már a nyúl vigye a puskát, majd a felnőttek eldöntik, hogy mit szeretnének. 16 éves vagy, még kiskorú, ugyhogy nem tudom mi sürget annyira.
2009. júl. 19. 11:45
30/31 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy rövid távóra tervezem a dolgot, de ugye 16 évesen elég kicsi az esélye hogy megtaláljam a nagy Ő-t, és életem végéig vele legyek.
Tegnap leültem anyuval beszélgetni, azt mondta hogy majd ma vagy holnap 4en leülünk beszélgetni egy süti mellett, és ha látja hogy a srác nem használna ki akkor beleegyezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!