Anyukámnak új barátja van. Tegnap mutatta be (fél éve "vannak együtt"). Mesélt a férfi, és szóba került a fia. Mutatott róla képet, és sajnos az a fiú az akivel már pár hete randizgatunk. Ez gáz? Anyukám nagyon kiakadt azt mondta azonnal felejtsem el azt a fiút.
szerintem tök szép a sztori és ha a fiú is komolyan gondolja akkor miért ne :)
2009. júl. 18. 19:03
12/31 A kérdező kommentje:
Ari vagy, köszönöm. Már hetek óta udvarol, eddig 3szor randiztunk. Már megvolt az első csók. Azt mondta ha összejönnénk, akár 1 évet is várna szex-xel. Nagyon szimpi, és végül is az apukáját már ismerem, meg ő is az anyukámat. Jó lenne ha anyukám nem ellenezné.
2009. júl. 18. 19:08
13/31 anonim válasza:
Nyugi, próbáljátok meg lerendezni, fura, és tényleg filmbe illő, de a filmekhez az életből veszik a példát, szóval ne aggódj, jogi akadálya nincs, még biológiai gond se lehet, hiszen nincs vérségi kötelék köztetek. Majd anyukádék is megszokják, csak nekik is furcsa. Egyébként is, ha netán mégis vége lenne akár anyukádék akár a ti kapcsolatotoknak, nem muszáj ám haraggal elválni, szóval ne gondolj arra, hogy ebből ilyen gond lehet.
2009. júl. 18. 19:12
14/31 anonim válasza:
Anyukám megismerkedett a jelenlegi férjével. Bemutatta nekem a fiát és fél év múlva már jártunk. 5 évig tartott. Közben anyukámék össze is házasodtak. Nem volt gáz, mert a családi nyaralásokon is legalább együtt lehettünk. 2 éve szakítottunk, de jóban vagyunk, mostmár testvéremként szeretem. Anyukám még örült is neki, hogy vele járok:)
2009. júl. 18. 19:13
15/31 anonim válasza:
Ha együtt jártok akkor szerintem nem minősül mostohatesónak. Akkor csak a pasid. Szerintem. Egyébként semmi elítélendő nincs benne, az összeköltözés pedig csak kultúráltság kérdése. Még ha szakítotok is, ha szép szóval teszitek, akkor lehet belőle még barátság, sőt mostohatestvérség is talán. Nekem ez a véleményem.:) Remélem boldogok lesztek.:)
Egyébként ha úgy alakul a helyzet, hogy választani kell, hogy anyukád maradjon együtt a pasijával, vagy Te a tiéddel, akkor anyukád legyen az, mert neki már nincs oylan tengernyi lehetősége egy boldog hosszú párkapcsolatra, mint neked!
2009. júl. 18. 19:15
16/31 anonim válasza:
Mondjad az anyádnak, hogy szakítsanak ők, elvégre ők "nász"ok, vagy mik. :D
Komolyan: Nem gáz, állítsd le az anyádat.
2009. júl. 18. 19:25
17/31 anonim válasza:
Fogd fel úgy hogy anyád összejött a pasid apjával :D
2009. júl. 18. 19:33
18/31 anonim válasza:
Kedves egyik válaszoló, mi az hogy állitsd le anyádat, meg hogy szakítson Ő.... Cukorfalat gyereke lehetsz Te anyukádnak. Ez most rosszul jött ki, hogy pont a családba kerül a fiú, szerintem nem egészséges. Még nagyon fiatal a kérdező is és a fiú is, ez még nem valószínű, hogy sírig tartó szerelem lesz. Lehet továbbmennek és folytatják a kapcsolatot , elmélyülnek az érzelmek, aztán az együttlét is megtörténik. De valami miatt vége lesz a kapcsolatnak, esetleg valakinek tüskével együtt kell élnie tovább a mostohatesóval. Szembesülni annak új szerelmével, szóval nem jó ez így, Mivel még nagyon az elején vagytok, szerintem inkább egy baráti kapcsolatot alakítsatok ki. Annak pedig örülj, hogy Anyukád újra boldog a gyász után. Ő és a párja is furán érezné magát abban a szituban, hogy Ti jártok esetleg. Legyetek Ti négyen egy nagyon boldog család:)
2009. júl. 18. 19:40
19/31 anonim válasza:
Ha a fiúval késöbb is együtt leszel, sem lesz semmi probléma, mert nem vagytok vérrokonok, szóval nincs vérfertőzés. Szerintem nem rossz ez így :))
2009. júl. 18. 19:54
20/31 anonim válasza:
Ha a srácot is zavarja, mint írtad a kommentben, akkor mi a probléma? Akkor egyértelmű, hogy át kell alakítani a kapcsolatot egy baráti, testvéri kapcsolattá. 16 évesen még nem ketyeg a biológiai órád...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!