Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is agresszívebb a...

Másnak is agresszívebb a párja ha éhes?

Figyelt kérdés
Párom a napokba folyton úgy jön haza, nagyon éhez. Ilyenkor kirobban ha nincsa kaja, vagy nem főztem. Naponta kétszer eszik főt ételt. Addig míg eszik még figyelni sem akar rám, hiába beszélek. Aztán evés után minta vaj olyan bocsánatot kér ölelget figyel rám. Másnál is előfordult már ilyen?
2009. júl. 18. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Én ha véletlenül nem tudok időben étkezni és csúszik valamelyik kajálásom, piszok agresszív tudok lenni.

Ha ehhez még hőség is társul, még rosszabb.

Vannak ilyen emberek.

22/L

2009. júl. 18. 14:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az előző párom volt olyan, hogy ha éhes volt senkire és semmire nem tudott figyelni. Majd mikor telepakolta a hasát már szebb színben látta a világot.

Nem tudom, hogy embere válogatja-e. De nem kizárt, hogy lelki eredetű dolog van a háttérben.

2009. júl. 18. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, hogy ez a "gyengéje", akkor igyekezz étellel várni haza! Ilyen egyszerű... :]

Vagy ha valamiért még nincs kész a vacsora/ebéd, akkor tolj elé gyorsan valami falatozni valót, amit szeret és ezen el van félórát...

Amúgy nálunk az van, hogy ha a férjem éhes, akkor önállóan keres magának valamit a hűtőben (nagy fiú!), vagy kibont magának egy konzervet, vagy vág magának egy kenyeret, szépen ellátja magát. :]

Jó tökön is rúgnám, ha csinálná nekem a jelenetet : én is dolgozom, nem vagyok a bejárónője, ha ennek ellenére főzök neki, azt nagyon szépen megköszönheti, de nincs joga követelőzni! (Basszus! Miért nem ő vár kész vacsorával?!)

Valójában nálunk az van, hogy készételt rendelek Ebédfutár szolgálattól, így nem kell sem bevásárolnom, sem főzögetnem!

Nagyon finom és változatos (naponta 3-5 féle ételt is rendelek), mikróban 2 perc alatt megmelegíthető és olcsóbban kijövök, mintha főzögetnék!

Bevallom, képtelen lennék naponta 3-5 féle ételt megfőzni mindenki kedve szerint mást-mást.

A gyerekek is nagyon szeretik, a férjemnek is bejön, tényleg nagyon finom ételek vannak, én sem tudnám ízletesebben megfőzni. :]

Így a gyerekeket is frissen főtt ebéddel tudom várni a suli után, vacsorára is más főtt ételt ehet mindenki.

Azt már le sem írom, nekem mekkora könnyebbség, hogy nem kell félnapokat töltenem a bevásárlással, főzéssel, mosogatással! :D

2009. júl. 18. 14:26
 14/14 anonim válasza:
Nagyanyáinknak volt egy mondása:"éhes emberrel könnyű összeveszni".Nem tudom milyen korú vagy(én 43)de nálam a főzés szent dolog.Így láttam otthon és ezt hoztam magammal a házasságomba.Én is dolgozom,akár a férjem,de egy kis vacsorát összeütni néha kevesebb időbe telik,mint veszekedni és békülgetni...
2009. júl. 19. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!