Másnak is agresszívebb a párja ha éhes?
Én ha véletlenül nem tudok időben étkezni és csúszik valamelyik kajálásom, piszok agresszív tudok lenni.
Ha ehhez még hőség is társul, még rosszabb.
Vannak ilyen emberek.
22/L
Az előző párom volt olyan, hogy ha éhes volt senkire és semmire nem tudott figyelni. Majd mikor telepakolta a hasát már szebb színben látta a világot.
Nem tudom, hogy embere válogatja-e. De nem kizárt, hogy lelki eredetű dolog van a háttérben.
Ha tudod, hogy ez a "gyengéje", akkor igyekezz étellel várni haza! Ilyen egyszerű... :]
Vagy ha valamiért még nincs kész a vacsora/ebéd, akkor tolj elé gyorsan valami falatozni valót, amit szeret és ezen el van félórát...
Amúgy nálunk az van, hogy ha a férjem éhes, akkor önállóan keres magának valamit a hűtőben (nagy fiú!), vagy kibont magának egy konzervet, vagy vág magának egy kenyeret, szépen ellátja magát. :]
Jó tökön is rúgnám, ha csinálná nekem a jelenetet : én is dolgozom, nem vagyok a bejárónője, ha ennek ellenére főzök neki, azt nagyon szépen megköszönheti, de nincs joga követelőzni! (Basszus! Miért nem ő vár kész vacsorával?!)
Valójában nálunk az van, hogy készételt rendelek Ebédfutár szolgálattól, így nem kell sem bevásárolnom, sem főzögetnem!
Nagyon finom és változatos (naponta 3-5 féle ételt is rendelek), mikróban 2 perc alatt megmelegíthető és olcsóbban kijövök, mintha főzögetnék!
Bevallom, képtelen lennék naponta 3-5 féle ételt megfőzni mindenki kedve szerint mást-mást.
A gyerekek is nagyon szeretik, a férjemnek is bejön, tényleg nagyon finom ételek vannak, én sem tudnám ízletesebben megfőzni. :]
Így a gyerekeket is frissen főtt ebéddel tudom várni a suli után, vacsorára is más főtt ételt ehet mindenki.
Azt már le sem írom, nekem mekkora könnyebbség, hogy nem kell félnapokat töltenem a bevásárlással, főzéssel, mosogatással! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!