Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is agresszívebb a...

Másnak is agresszívebb a párja ha éhes?

Figyelt kérdés
Párom a napokba folyton úgy jön haza, nagyon éhez. Ilyenkor kirobban ha nincsa kaja, vagy nem főztem. Naponta kétszer eszik főt ételt. Addig míg eszik még figyelni sem akar rám, hiába beszélek. Aztán evés után minta vaj olyan bocsánatot kér ölelget figyel rám. Másnál is előfordult már ilyen?
2009. júl. 18. 13:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

ha naponta kétszer eszik főttételt nem hiszem hogy ez a bibi. Stílus kérdése, hogy még ha nagyon is éhes vagyok meg akármi nem beszélek úgy a párommal vagy viselkedek úgy vele. És mi lenne ha nem főzné meg helyette neki más?

Kényelmesek a férfiak...És ez a nők hibája...

2009. júl. 18. 13:24
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
szija, hat persze, nalunk is detto ugyanez szokott lenni, de legy elnezo a paroddal, mert tenyleg nagyon idegesito,ha valaki nagyon ehes....
2009. júl. 18. 13:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

hát a kaja, fontos. szerintem akkor nyugszik meg amikor megeszi azt amit főztél és eszébe jut milyen hálás is lehet neked.

biztos a munkahelyi gondok+éhes+stb... együtt teszi megviseltebbé. szerintem finoman hívd fel a figyelmét, azzal hogy rögtön kajáta raksz elé és alig beszélsz hozzá, amíg nem evett. aztán ha jól lakott, akkor probálgasd a beszédet stb...

2009. júl. 18. 13:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez természetes. Gondold el, az éhes oroszlán... Meg türelmetlen is az ember ha éhes, és semmi másról nem akar addig hallani. Kivált, ha húzta a szekeret egész délelőtt. Jó, ha ilyen esetekre tartasz valami "gyors segélyt" gyümölcsöt, levest, pogácsát, fánkot, paradicsomlevet, mostanában dinnnyét!!!
2009. júl. 18. 13:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gyakori, de azért - "etetés után" - elmondhatnád neki, hogy ez neked rosszul esik és ha éhes, akkor próbáljon meg nem szólni semmit, te meg legetöleg várd mindig legalább valamivel, ami "elsösegélyként" müködik, amig a vacsora elkészül, vagy fözz kicsit elöbb.
2009. júl. 18. 13:31
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk dettó úgyanez van,arról ne is beszéljünk én milyen ideges vagyok ha éhes vagyok 2 hete diétázom és olyan ideges vagyok hogy az csak na,főleg,hogy én főzők a családnak múltkor majdnem elbőgtem magam,hogy nem ehetek töltött káposztát,de kibírtam:D amugy apám is ideges ha éhes,volt olyan,hogy épp anyu aznap nem fözött csak hideg kaja volt,na azt a dühkitörést....
2009. júl. 18. 13:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát bocsika lányok, de most képzeljétek el ha ti esnétek hulla éhesen haza és nekiesnétek pasijaitoknak hogy miért nem főzött.... Szerintem úgy kivágnának mint macskát...

ha éhes ha nem, nem normális ez a dolog.

2009. júl. 18. 13:50
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Akkor itt vagyok én példaként, mert bizony én nő vagyok és higgyétek el, hogy ha éhes vagyok és nem hagynak enni, akkor bizony én jelenetet is rendezek:)

1 éves múlt a gyermekem és mielőtt megszültem letisztáztam a párommal, hogy én nem kérek semmi segítséget, csak annyit, hogy naponta egyszer hagy üljek le nyugodtan enni. Ha ez nem valósul meg valamiért akkor bizony nagyon ideges tudok lenni. Nem tehetek róla. Ilyen vagyok, nekem ez fontos. Ne ítéld el ezért a párod, attól biztosan nagyon szeret, hogy ilyen :)

2009. júl. 18. 13:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Az én barátom is ha éhes akkor se hall, se lát.:) Csak arra tud koncentrálni hogy minél hamarabb ehessen, addig semmi másra nem figyel. Azt nem mondanám hogy agresszív, csak a figyelme a hasán van ilyenkor. Ha viszont nálatok emiatt agresszívan viselkedik veled, veszekszik az nem jó jel, azt jelentheti hogy más miatt is így viselkedhet ami nem tetszik neki.
2009. júl. 18. 14:02
 10/14 anonim válasza:

az én párom sokszor egésznap nem eszik mert nincs ideje annyi a melo és mikor hazaér nagyon éhes de asoha nemvolt ilyen velem.

Tipp:ha tudod mikor ér haza készisd az asztalra a kaját és egyböl tud enni.Csak ha te nem lennél és egyedül élne akkor kivel morogna azért mert éhes?talán a hütövel?:)

2009. júl. 18. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!