Párotokkal hogyan egyeztetek meg a védekezéssel kapcsoltban?
úgy egyeztem meg vele,hogy mindig a nő dönt!
tehat az van amit én akarok.
ennyi.
Ha én nem szeretnék fogit szedni, akkor ő gumit húz, így egyeztetünk.
Azért teljesen más mesterséges hormonokkal bombázni a testünket, mint egy leheletvékony gumit húzni aktus alatt. Amelyik férfi ezt nem érti meg, azzal nem állok le.
(ha allergiás a latexra, más anyagból való kotont is lehet keresni)
önmegtartóztatás :P
amúgy hüvelykúp, spirál.
ha a férfi nem akar gyereket, akkor vasectomia.
nálunk gumi van, mert én nem szedhetek, és nem is szednék be semmilyen fog.gátlót.
Szakítás.
Mindig a nő dönt, ugyanis ő fogan meg, ha valami balul sül el.
A mérleg egyik serpenyőjében a nő egészsége, a másikban a férfi kényelme áll. A szexből védekezés nélkül gyerek lesz. A tabletta mellett a nő észrevétlenül tehetbeeshet, míg guminál észrevehető időben, ha galiba van. Más bevenni egy esemény utáni tablettát, megint más elmenni abortuszra. A gumi ráadásul sokkal "tisztább" megoldás.
Egyértelmű, hogy merre billen a mérleg. Nálunk ez úgy működik, hogy mindkettőnk meggyőzhető észérvekkel, így nálunk a gumi maradt. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy világ életében zoknizott, így nekünk ez a természetes, a szex elengedhetetlen része.
Nálunk úgy volt, hogy amíg nem biztos, hogy tényleg komoly kapcsolat, addig nem szedek fogamzásgátlót, pedig engem borzasztóan kidörzsölt a gumi, és szex után fájt mindig.
Másfél év után írattam fel fogamzásgátlót, és azóta szedem. Állandóan járok vizsgálatokra, hogy biztos legyek benne, nincs baj, és tartok szüneteket.
Én kikértem egy nagyon jó nőgyógyász barátom véleményét, azóta gyógyszert szedek. előtte nem volt választási joga a páromnak:) gumi és kész. A gyógyszer mellett nekem több érv is szólt, mert elég rendszertelen volt a ciklusom és ha volt akkor majd bele pusztultam. Ezeken a tüneteken is segített.
De hogy a kérdésre válaszoljak, kereshettek más alternatívákat, de a két legbiztonságosabbat kizártátok. Akkor be kell vállalni a kockázatot, hogy ha besikerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!