Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim nem akarnak nekem...

A szüleim nem akarnak nekem mobiltelefont venni. Pedig eléggé gazdagok vagyunk. Hogyan tudnám őket rávenni hogy vegyenek? 15/L

Figyelt kérdés

Szóval anyukám szerint tök fölösleges a mobiltelefon. neki sincs amúgy meg apukámnak se. ezenkivül én nem ismerek olyan embert akinek ne lenne mobilja. még a nagyszüleimnek is van, és az unokatesómnak aki csak 9 éves. és annyira ciki, megkérdezik mi a mobilszámom, és én mondom hogy nincs telefonom.pedig gazdagok vagyunk, minden évben megyünk nyaralni tök jó helyekre, tavaly spanyolba voltunk, elötte görögorszgba, és 2 hét mulva megyünk egyiptomba. szép nagy családi házunk van, autónk. szóval még csak nem is arrol van szó, hogy nincs pénzünk rá. csak anyukám olyan régimódi, semmi ilyen ujfajta találmány nem érdekli, mint pl dvd lejátszónk sincs, és csak egy ősrégi tévénk. és én már nagyon utálom hogy nincsen mobiltelefonom, nagyon rossz, hogy nem tudok telefonálni. hogyan tudnám rávenni a szüleimet, hogy vegyenek nekem?

15/L ( am most leszek 10edikes)

2009. júl. 17. 20:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

12:34-nek

Nem tudom, téged melyik Vodafone boltban szolgáltak ki 14 évesen, de én tavaly akartam leküldeni a 17 éves lányomat a szomszédos bevásárlóközpontban (MOM-Park) levő Vodafone boltba egy akciós készülékért : telefonon megkérdeztem, leküldhetem-e a 17 éves lányom megvenni a készüléket, az Ügyintézőnő határozottan NEM-et mondott! Mivel csak NAGYKORÚ személynek adhatnak el mobiltelefont!!!

(Ez is feltöltőkártyás lett volna, nem előfizetéses.)

2009. júl. 18. 15:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt összevesznétek: Néhány évvel ezelőtt még lehetett 18 év alatt mobilt venni, most már nem.
2009. júl. 18. 16:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

:D Szerintem ez nem veszekedés, csupán tisztázzuk a dolgokat...

Látod, végül ki is derült, hogy pár évvel ezelőtt még vehetett kiskorú mobiltelefont, ma már nem!

Ez pl. fontos információ lehet a Kérdezőnek, ha esetleg ezt tervezte volna.

Nekünk sem árt tudni... :]

2009. júl. 18. 17:13
 14/17 bibi05 ***** válasza:
100%
Kártyás telefont kiskorú is vásárolhat de az előfizetéseshez már nem jut hozzá.A kérdezőnek: ha a szüleidnek sincs és régimódiak akkor szerintem kicsi az esély arra hogy vegyenek neked de szerintemmegkérhetnéd a nagyszüleidet hogy lepjenek meg egyel.Mást nem tudok írni vagy beszélj a szüleiddel hogy szeretnél egyetmert van mindenkinek csak neked nincs.Bár szerintem attól nem kevesebb az ember hogy nincs telefonja.Szerintem:)
2009. júl. 24. 12:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az életkorhoz: A Vodafone honlapján ezt találtam a szükséges dokumentumoknál: "Belföldi magányszemélyek esetén (minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár) a következő dokumentumok szükségesek"

( [link]

2009. júl. 31. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

kérdezd meg a szüleidet miért nem akarják hogy mobilod legyen. Ha a pénzre hivatkoznak kérdezd meg miért drágálják, mitől félnek. Ha meg csak egyéb hiedelem van mögötte pl egészségkárosodás, akkor mond hogy millióknak van mobiljuk és még élnek.

Ha az anyád neked 1000 ft ad de mást sajnál tőled és mindent magának akar, nos akkor dúrva a helyzet mert én úgy veszem ki ezekből a szavakból, hogy te csak egy család szimbóluma vagy senki más. Nem mondom azt hpgy mindenből a legjobbat kéne kapni ahol van pénz, de néha egy egy velősebb kíváncságot teljesíthet a szülő ha már szereti a gyerekét és van pénze.

Másban törődnek veled rendesen? Mert ha igen még nincs vész. VAlami rábeszélőkészséget be kell vetni.

2009. aug. 1. 12:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Kaptál mobilt? :)
2010. jún. 5. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!