Szüleim elutaztak hétvégére, és mindketten kivannak kapcsolva, nagyon aggódom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fürdős helyre mentek, de nem először és soha nem szokták kikapcsolni a telójukat, egyik legalább mindig elérhető. Ráadásul egy fazon kereste apámat itthonin, mert mobilja már akkor ki volt kapcsolva, pedig akkor kb még csak úton lehettek. Nagyon aggódom, mit tegyek? :(2009. júl. 17. 19:28
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, de ha ennyire aggódsz hívd fel a fürdőt, vagy ahova mentek.Amúgy hány éves vagy?És egyedül vagy otthon?
2/10 A kérdező kommentje:
18 vagyok, és nem egyedül, bátyámmal. csak miattuk aggódok, mert nem szokott ilyen lenni.
2009. júl. 17. 19:32
3/10 anonim válasza:
Ne aggódj! Ők valami oknál fogva így látják jónak. Elég szomorú, hogy a saját gyermeküknek elérhetetlenné teszik magukat. Magyarán: mindaddig el kell tűrnöd, hogy elérhetetlenek, míg ők maguk ezt az állapotot fel nem oldják.
4/10 anonim válasza:
Hát ez nagyon ilyesztő hejzet de végülis nembiztos h bajuk esett mert arról már tuti h tudnál sztem csak arról ehet szó h kikapcsolták h kettesben lehessenek és nezavarja meg semmi őket v esetleg nincs térerő v amikor hívod őket foglaltak v bármi ne gondolj rögtön a legrosszabbra de lehet h vki itt tud vmi okosat mondani mert énis nagyon meglenék ilyedve
5/10 A kérdező kommentje:
igen köszönöm. a hotel felhívásával próbálkoznék, csak sajna nem találom a hotelt :S
2009. júl. 17. 19:37
6/10 A kérdező kommentje:
siekrült felhívni a hotelt, és először nem akarták megmondani, de mdontam hogy mivan és modnták hogy bejeltkeztek.. szóval köszönm az ötletet.. megnyugodtam!! :)
2009. júl. 17. 19:42
7/10 anonim válasza:
Segítsek megkeresni a Hotel elérhetőségét? Mi a neve?
8/10 anonim válasza:
Hopsz,elkéstem :) A lényeg,hogy jól vannak! :D
9/10 A kérdező kommentje:
a baj az volt, hogy nem tudtam a nevét, csak hogy melyik községben van és ott meg nem dobta ki, de lap.hu nagyon sokat segített. és ti is, az elsőnek köszönöm az ötletet, többinek meg a biztatást. komolyan hálás köszönet! :)
2009. júl. 17. 19:45
10/10 anonim válasza:
Az első vagyok, örülök, hogy segítettem és mondok valamit:
12/F vagyok, mindig ezt csinálom ha ilyen problémám van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!