13 éves vagyok, szerintetek elmondjam anyáéknak hogy milyen barátom van?
16évesen hogy van tele tetoválásokkal? esetleg szülői engedéllyel? akkor abba gondolj bele, ha valakinek olyan szülei vannak, hogy ilyen korban ezt hagyják, és ilyen gyereket nevelnek, akkor mi lesz abból a srácból később?
ehhez te nagyon nagyon gyerek vagy még, ahogy a srác is, csak most nagylánynak meg nagyfiúnak érzitek magatokat
talán abban a korban kellene elkezdeni pasizni, amikor már nem kell engedélyt kérni ahhoz, h barátod legyen. esetleg ezen gondolkozz egy kicsit, mielőtt játszod a felnőttet.
17 évesen volt először barátom, de annyi volt az egész, h hazavittem és bemutattam. nem égett miatta az arcom, mert egy tisztességes, dolgozó ember volt.
Megvagyok döbbenve hogy hova fajult ez a világ ... tiszta szégyenek vagytok tisztelet a kivételnek.... nyugodtan le lehet pontozni... 13 évesen tanuljál kedvesem. nem büszkeség hogy ilyen barátod van, és hát 16 évesen piál tele van tetoválva ahhh .... aztán majd potyogtatjátok a gyereket és sírtok hogy elrontottátok az életeteket. Ezért tart ott a világ ahol tart. Gyerek vagy még , élvezd a gyerek korod mert észre sem veszed és felnősz és visszasírod a gyermek éveket. Időd mint a tenger most nem a fiúkra kell koncentrálni, főleg nem ilyenekre mert megnézheted majd magad hogy mi lesz belőled. 13 éves vagy gyerek fejjel gondolkozol és befolyásolható vagy, sőt amint észre vettem buta is szerelmes vagy és boldog -.-"" Gratulálni tudok neked! Összeteszem a két kezem hogy a szüleim mindig figyeltek rám!
20/L
#17, most buzgón vitába szállnék Veled - ha ez nem egy lassan MÁSFÉL ÉVES kérdés lenne... n.b. azóta már rég eldőlt a Kérdező kapcsolatának a sorsa, vagy így, vagy úgy...
Mondjuk én az ellentéted vagyok, nem csak azért, mert hímnemű, hanem azért is, mert a mai napig bánom mindazt, amiből kimaradtam anyámék konzervatív marhaságai miatt... nem is tudom megbocsájtani valszeg soha az életben... ez sem. Szóval ez, hogy ki mit bán és ki mit nem, az döntően attól függ, hogy az illetőnek magának milyen a személyisége, milyenek az igényei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!