Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok, szerintetek...

13 éves vagyok, szerintetek elmondjam anyáéknak hogy milyen barátom van?

Figyelt kérdés
eddig egy barátom volt, de nem volt túl komoly kapcsolat, csak egymás kezét fogtuk és még csók se volt csak puszi, Eltitkoltam anya elől de megtudta...igazából nem is zavarta őt, de ez most már.... a srác 16 éves, cigizik, piál, bulizik, ja és tele van tetoválva és fültágítós...nem igazán szeretném elmondani de rosszabb lenne ha kiderülne, vagy nem?
2012. júl. 30. 17:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

16évesen hogy van tele tetoválásokkal? esetleg szülői engedéllyel? akkor abba gondolj bele, ha valakinek olyan szülei vannak, hogy ilyen korban ezt hagyják, és ilyen gyereket nevelnek, akkor mi lesz abból a srácból később?

ehhez te nagyon nagyon gyerek vagy még, ahogy a srác is, csak most nagylánynak meg nagyfiúnak érzitek magatokat

2012. júl. 30. 22:42
 12/24 anonim ***** válasza:

talán abban a korban kellene elkezdeni pasizni, amikor már nem kell engedélyt kérni ahhoz, h barátod legyen. esetleg ezen gondolkozz egy kicsit, mielőtt játszod a felnőttet.

17 évesen volt először barátom, de annyi volt az egész, h hazavittem és bemutattam. nem égett miatta az arcom, mert egy tisztességes, dolgozó ember volt.

2012. júl. 30. 23:37
 13/24 anonim ***** válasza:
43%
Szia. szerintem várj még egy-két hetet ezzel, és ha továbbra is együtt maradtok akkor beszélgess róla anyukáddal. Mond meg neki, hogy hogy néz ki a fiú és hogy tényleg nagyon szereted őt. De ha nagyon nem megy akkor azt kell csinálnod amit az előzőnél... ne mond el anyukádnak. (én nem mondanám el neki) :)
2012. júl. 31. 12:24
 14/24 anonim ***** válasza:
Miért kellen elmondani? 14 éves vagyok, eddig két barátom volt de nekem sem tudtak egyikrol sem :)). Úgysem volt hosszú " kapcsolat", és úgyis kínos anyukámmal pasi dologról beszélni. Szerintem ne monnd/ mutasd be anyukádéknak. Csak veszekedés lenne belole ;)
2012. okt. 23. 17:01
 15/24 anonim válasza:
80%

Megvagyok döbbenve hogy hova fajult ez a világ ... tiszta szégyenek vagytok tisztelet a kivételnek.... nyugodtan le lehet pontozni... 13 évesen tanuljál kedvesem. nem büszkeség hogy ilyen barátod van, és hát 16 évesen piál tele van tetoválva ahhh .... aztán majd potyogtatjátok a gyereket és sírtok hogy elrontottátok az életeteket. Ezért tart ott a világ ahol tart. Gyerek vagy még , élvezd a gyerek korod mert észre sem veszed és felnősz és visszasírod a gyermek éveket. Időd mint a tenger most nem a fiúkra kell koncentrálni, főleg nem ilyenekre mert megnézheted majd magad hogy mi lesz belőled. 13 éves vagy gyerek fejjel gondolkozol és befolyásolható vagy, sőt amint észre vettem buta is szerelmes vagy és boldog -.-"" Gratulálni tudok neked! Összeteszem a két kezem hogy a szüleim mindig figyeltek rám!

20/L

2013. jan. 8. 16:45
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
13 évesen én még babáztam..na de mindegy vegyük a Te helyzetedet,a barátod 16 éves,iszik(??)cigizik(????),teli van tetkóval(ehhez nem szülői engedély kellene???),bulizik(betöri az ablakokat,esetleg drogozik,mert attól hű de menő csávó lesz..)...nagyon remélem ,hogy az én gyerekem nem ilyen lesz 16 évesen.Ha elmondod anyudnak akkor egy életre elveszted a bizalmát,miszerint tudsz normális fiút találni magadnak,aki nem rángat bele mindenféle rossz dologba,és nem szoktat rá a cigire,piára..Jobb ha hagyod a fenébe a srácot,mert jó nem sülhet ki belőle,ha ennyire "nagyfiú" akkor gondolom te meg eléggé befolyásolható vagy,tehát csak idő kérdése és megfektethet,amiből az következik,hogy "elfelejt" gumit venni,te meg aggódhatsz..anyukád szívrohamot kap..de mindenek előtt,elfelejtitek,hogy még mindkettőtöknek ott a tojáshéj a valagatokon..nem is értem az egészet,hogy egy rendes kislány,hogy képes "szerelmes" lenni egy ilyen fiúba..ez nem szerelem,ez csak a "menő" srác utáni rajongás..szakíts vele minél előbb,és térj vissza a pasizás témára majd 5-6 év múlva..Hidd el majd belátod idősebb korodban,hogy hiba volt 13évesen "pasizni"..22L
2013. nov. 27. 01:49
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Annyit még hozzáfűznék,hogy 17 évesen kezdtem el pasizni,19 évesen vesztettem el a szüzességem,és elhiheted nem maradtam ki semmi "jóból" amit az általános iskolai osztálytársnőim csináltak,amitől "nagylányok" lettek,mert 15 évesen már elvesztették a szüzességüket és túlvoltak több kapcsolaton,cigiztek,ittak,buliztak..hűha..némelyküknek mára már 2 gyereke van és nem tudja ki az apja..16-os voltam
2013. nov. 27. 01:54
 18/24 anonim ***** válasza:

#17, most buzgón vitába szállnék Veled - ha ez nem egy lassan MÁSFÉL ÉVES kérdés lenne... n.b. azóta már rég eldőlt a Kérdező kapcsolatának a sorsa, vagy így, vagy úgy...

Mondjuk én az ellentéted vagyok, nem csak azért, mert hímnemű, hanem azért is, mert a mai napig bánom mindazt, amiből kimaradtam anyámék konzervatív marhaságai miatt... nem is tudom megbocsájtani valszeg soha az életben... ez sem. Szóval ez, hogy ki mit bán és ki mit nem, az döntően attól függ, hogy az illetőnek magának milyen a személyisége, milyenek az igényei.

2013. nov. 27. 02:17
 19/24 A kérdező kommentje:
anyáék már tudják, még mindig együtt vagyunk, nem rángatott bele semmilyen rossz dologba....
2013. nov. 27. 16:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, örülök, hogy megvagy(tok), és pont erre a helyzetre számítottam őszintén szólva:)
2013. nov. 27. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!