Melyik lány név tetszik nektek ezek közül?
Kornélia, Aurélia, Emília, Polett,
Nekem a Polett nagyon megtetszett..
és ha nem magyarosítva adod?
Polette
Napóleon húga volt Polette aki később Pauline lett... :)
Nekem a Kornélia az egyik kedvenc lánynevem. Mint Nelli vagy Lia. Az Emília mint Emi vagy szintén Lia. Tetszik. :)
A másik 2 nem tetszik.
Polett:idegen hangzása van,nekem olyan semmilyen név.Egy játékbabát tudok elképzelni Polettnak.Hülyén hangzik felnőttként,hülyén hagzik gyerekként.Nem egy komoly,nőies név,nekem egy tramplis emberre vall.A Poli becézés meg nagyon babás.
Kornélia:túl hosszú,4 szótagból áll,nem tudom,hogy lehetne becézni úgyhogy ne a férfi változat beceneve legyen,mert az nagyon megtévesztő tud lenni,és elég rossz,ha a lányodról beszélsz,és mindenki fiúnak hiszi,talán Lia becézés,de az egy másik önálló név.
Aurélia:nem tetszik idegen hangzása van,öreges,túl hosszú,becenevet nem tudok,olyat pláne nem,amiből a gyerek neve is kiderül.Elég kellemetlen a játszótéren 20-szor kiáltani,hogy Aurélia,mert a Kornéliához hasonlóan nagyon hosszú.
Emília:nagyon szép név,komoly.El tudom képzelni felnőttnek,kislánynak egyaránt,lehet becézgetni,az Emi becézés aranyos,de az Emili sem rossz.Szép lesz a diplomaosztóján és bárhol máshol.Nagyon nőies,kecses név,amit bátran viselhet.Nem a mai elcsépelt nevek közé tartozik,de modern,kedves név.
A véleményemmel senkit nem akartam megbántani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!