Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valamilyen ismerkedő klub...

Van valamilyen ismerkedő klub gombundorosoknak?

Figyelt kérdés
Nem vonzódom olyan férfiakhoz szexuálisan, akiken van gomb, ellenben előnnyel indulnak azok, akiknek a ruhatárában nincs gomb. Nyilván van, aki tudattalanul mellőzi a gombokat, és nem gombundoros, de tudatosan gombmellőző férfiakkal is szívesen ismerkednék.:)

2012. júl. 29. 03:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9-es: nekem meg minden felsőm sztreccs.
2012. júl. 31. 20:01
 12/18 anonim ***** válasza:
sajnos lány vagyok :)
2012. júl. 31. 20:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Először nem értettem, hogy mi az a "gombundoros". :) De a szövegkörnyezet segített. Amúgy, én sem hallottam ilyenről!!! Azt hittem ez olyan, mint amikor valaki nem megy oda, ahol utca van. Én sosem megyek be utcába. :))

Boccs!!

2012. aug. 1. 02:12
 14/18 anonim ***** válasza:
:XXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. aug. 6. 21:16
 15/18 anonim válasza:
Ilyen baromságot megesz a gomb talán😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2018. márc. 4. 16:05
 16/18 A kérdező kommentje:

15: Pont olyan hatása van rám, mint a fikának.

Ugyanazt az érzetet kelti.

Tudom, hogy van olyan is, aki eszi a fikát, de ne rájuk gondolj most a hasonlatban!

De sok gyerek van, aki fél odamenni a szüleihez, ha gombos ruhát viselnek.

2018. márc. 5. 21:08
 17/18 anonim válasza:

Ez nem egyedüli eset, én is utálom a gombokat gyerekkorom óta. Mára (30 fölött) tudom azért kontrollálni, de amennyire lehet kerülöm velük az érintkezést. Sajnos a tépőzár hangját sem bírom, ezért azt is igyekszem mellőzni.

Ha jól tudom ez valamiféle autisztikus vonás, de vélhetően a pszichológia számára sem tisztázott az ok.

2019. febr. 10. 10:44
 18/18 anonim válasza:
Én nekem is hányingerem volt a gomboktól gyerekkoromban.
2021. ápr. 22. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!