Emlékszik még valaki a HEPI KLUB-ra?
Szia!
Az a klub sokat jelentett nekem akkoriban.
Sajnos megszűnt, de van helyette: www.partypont.hu
ők még mindig működnek.
G.
Mivel első kérdésed (több mint egy éve :)) az volt, emlékszik-e még valaki a Hepi Klubra, válaszom: igen, én emlékszem. :)(Azt már más megírta, hogy - állítólag - a klub megszűnt.) Én is csak egyszer jártam ott, aztán soha többé. A szervezőkhöz érkezett egy telefonhívás: az egyik tag partnert keresett, akivel moziba mehet. Így aztán elmentem moziba Zolival - aki nagyon értelmes, helyes, csinos srác volt -, és megnéztük Kusturica: Macskajaj c. filmjét a Művész Moziban. :) A film is tetszett, Zoli is, de utóbbinak olyannyira nem mertem jelét adni, hogy sajnos, többé nem találkoztunk. :(
Szükség lenne egy hasonló klubra (most már középkorúaknak :))!
Szervusz!
Igen, emlékszem - és ez nem csak egy egyszerű emlék.
'98 január legelején találtam a klubra és lettem klubtag.
Februárban volt egy Bálint-napi buli, ahol megismerkedtem egy lánnyal.
Helyes volt, aranyos volt, de úgy istenigazából nem akartam Tőle semmit.
Aztán valahogy mégis úgy alakult, hogy egyre többször találkoztunk, végül már klubon kívül is.
Másfél évvel később összeköltöztünk - és így maradtunk.
Ma ő a feleségem és van egy tündéri lányunk, aki július végén töltötte be az 5. évét.
A klub vezetőjét Gergőnek hívták. Azt hiszem van mit köszönnöm neki...
Még valami:
A Hepi Klub megszűnése után (vagy akörül) alakult meg a (fentebb már említett) PartyPont. A szervezők közül Jutka, Patrik és Zoli már a Hepiben is törzstagok voltak - legalább is rájuk határozottan emlékszem. Gyanítom, hogy a tagok között is van nem egy "öreg" Hepis.
Szerintem keresd meg őket - hisz' vesztenivalód nincs...
Sziasztok !
Voltam velük kiràndulàson, kosarazni, tànchàzban.
Jó volt, sokan nekik köszönhetik a pàrjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!