Kellett volna szóljak neki, h elmegyek 3 napra?
Figyelt kérdés
Elmentem egy hétvégére a haverjaimmal a Balcsira, és anyukámnak nem szóltam róla, amit ő zokon vett és elég nagy leszúrást kaptam miatta. Szüleimtől 2 éve külön élek. 26/F2009. júl. 16. 14:24
1/9 anonim válasza:
Hát nem is tudom...szerintem nem olyan nagy bűn, amiért nem szóltál, elvégre 26 éves vagy és külön éltek. De ez persze attól is függ, hogy mennyire vagytok szoros kapcsolatban. De ha leszidott miatta, akkor jobb lesz, ha legközelebb szólsz, nem veszítesz vele semmit! :)
2/9 anonim válasza:
Nem. Ha vittél mobilt, aminek tudja a számát, akkor minek szóltál volna? Ha kérdés van megtalál, nem éltek együtt, Ő sem szólt, hogy pont akkor szüksége lett volna Rád. Előbb-utóbb a gyereknek le kell válni a szülőkről, meg ha nehéz is. (Mármint mindkét félnek nehéz.)
3/9 anonim válasza:
Szia!
Felnőtt, önálló személy vagy. Nem értem anyukád....
Gondolom telefon volt nálad, ha gáz lett volna, vagy valami baj, el tudtak volna érni és te is őket.
Ilyenért kár jelenetet rendezni...
Üdv!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Persze, volt nálam mobil! Meg nem is az volt a baj, h szüksége lett volna rám éppen, hanem csak maga a tudat, h nem szóltam.
2009. júl. 16. 14:34
5/9 anonim válasza:
én se szóltam volna, ha van nálad mobil, akkor el tud érni
ennyi erővel azt is bejelenthetnéd, hogy lemész a közértbe.
6/9 anonim válasza:
Ezt mindenkinek magának kell tudnia. Nálunk ez teljesen természetes, semmi elvárás nincs ezzel kapcsolatban. Pusztán szoros a kötelék és bár az én gyerekeim is külön élik az életüket, olyan még nem volt hogy három napig ne tudjak róluk. Ha én nem csörgök, akkor ők emelik fel a telefont, hogy mi újság anyu, minden rendben? Ha elmennek hosszabb időre, akkor is tudok róla, ha megjönnek, akkor pedig megbeszéljük, hogy milyen volt az utazás, stb. Mondjuk ha három napig nem jelentkeznének, az roppant furcsa lenne, és ezerrel hívnám őket, mert aggódnék. Le nem tolnám őket, mert felnőtt emberek és idősebbek mint a kérdező, de még nem volt ilyen, mert nálunk teljesen természetes,hogy keressük egymás társaságát, nemcsak telefonon, személyesen is.
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ennek semmi köze ahhoz, h a szülő és a gyerek mennyire keresi egymás társaságát. Azt gondolom, h ez a 3 nap, amit én elvoltam, nagyon kevés és a legjobb szülő-gyerek kapcsolat esetén is előfordul ennyi nemtalálkozás, ami nem azt jelenti, h bármelyik fél nem szeretné a másikat. Persze mindenki úgy csinálja, ahogy nekiK jó, csak érdeklődtem, h kinek mi a véleménye..
2009. júl. 16. 15:55
8/9 anonim válasza:
Nem értem anyukádat. 2éve nem laksz vele, felnőtt ember vagy. Ha nem lett volna nálad mobil és nem tudott voln elérni, akkor még azt mondom ok, biztos aggódott, de így... Önállő felnőtt ember vagy, miért kéne minden lépésedről beszámolni előre neki? Szerintem abszolút nem volt jogos a fejmosás.
9/9 anonim válasza:
nem vagy köteles beszámolni minden lépésedről,de ha édesanyád megnyugszik ha tudja hova utazol,igazán szólhatnál neki.semmiből nem tart!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!