Fiatalon házasodottak, milyen negatív reakciókkal találkoztatok a házasságotokkal kapcsolatban?
az ismeretségi körömben idén két pár is frigyre lép, illetve már lépett. mind a négyen 25 évesek.
nekem ez egy kicsit fura. de mivel már érettségi óta együtt vannak, azért nem olyan légből kapott dolog, tehát van alapja a házasságuknak.
nem szólom meg őket, mert az ő életük, az ő döntésük. viszont én képtelen lennék ilyen fiatalon hozzámenni bárkihez is, amíg nem forrott ki igazán a személyiségem. a párommal 3 éve együtt élünk, de eldöntöttük, hogy gyereket vállalni elég lesz majd 30 körül, addig karrier, szabadság, utazgatás, a világ működésének megértése és megismerése.
lehet, hogy az is visszafog, hogy a szüleim elég korán házasodtak, és csupán 3 évet élt meg a házasságuk. valamint egy másik ismerős, aki 24 évesen menyasszony volt, 26 évesen meg elvált.
megfontolt embernek tartom magam, nem ugrok bele semmibe túl hamar. akkor is élhetünk együtt szeretetben boldogságban a párommal, ha nincs róla papírunk, meg közös bankszámlánk. :)
A 7-esnek tök igaza van. MINDIG van miért vinnyogni egy párkapcsolat kapcsán... miért nincs barátod, ha van miért ő, ez neked nem jó, ha nem kér meg miért nem, ha igen, ne menj hozzá mert elváltok egy héten belül stb.
Nekünk most augusztus 3.-án lesz az esküvő másfél év párkapcsolat után. Én 24, Ő 25 éves. Nem tetszik? Akkor nyalsgem.
Huhh, szomorú hogy a saját családotok is ellenetek beszél bizonyos esetben :( szerencsére én még ilyennel nem találkoztam, bár anyósomékkal az elején voltak súrlódások de aztán ők is elfogadták, hogy komolyan gondoljuk.
Remélem mindenki úgy van vele ahogy én, hogy a felelősségérzet és elkötelezettség nem életkorhoz köthető hanem személyiséghez, lásd 50 évesek akik úgy élnek bele a világba mintha 16 évesek lennének, stb. Én ezt szoktam mondani magamnak és másoknak is, ha kötekszenek :)
Sajnálom, hogy nincs személyes tapasztalatom és úgy szólok hozzá...
Semmi köze az ügyintézőnek a ti dolgaitokhoz. Sőt, másnak se.
Ti tudjátok, a ti életetek.
Sok korai házasság, párkapcsolat megy tönkre vagy vegetál éppen, többnyire azért, mert ezek a párok kevés ön- és emberismerettel ugrottak bele a dologba. De ti nem mindenki más vagytok, hanem ti és pont.
Vannak, akik szeretne rosszmájú megjegyzéseket tenni, de ők általában mindenben találnak valami hibát, ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!