Az normális, ha anyámék 50 évesen együtt fürdenek?
apu 49 éves anyu 46...fix hogy még nagyon sokáig fognak együtt fürdeni...jopárszor nekem kellett vinni nekik a pezsgőt is:D szerintem aranyosak...tegyék is...én örülök nagyon, hogy szerelmesek egymásba!
23L
Azt nem tudom hogy te hány éves vagy de sajnos a fiataloknak
van egy olyan berögződött elképzelésük hogy mikor elmúlik a szépség ideje már nem illik kifejezni nyíltan vagy látványosan a szeretettét a házasfeleknek.
Ötven évesen minden működik mind két félnél-ha egészségesek.
Örülj neki hogy nem négy felé húznak.
Aztán pedig nem csak az örömködésért fürdenek együtt az idősödők ha nem talán egymást segítik ki és be a kádba, vagy a körmüket vágják le vagy hajukat a meleg gőzős fürdőszobában...
Az a lényeg hogy együtt vannak és nem neked kell mind ezekben segédkezni mert ott vannak még egymásnak.
"Aztán pedig nem csak az örömködésért fürdenek együtt az idősödők ha nem talán egymást segítik ki és be a kádba, vagy a körmüket vágják le vagy hajukat a meleg gőzős fürdőszobában... "
Kedves válaszoló: azért ne haragudj, de 50 évesen még senki sem annyira idös, hogy ne tudjon egyedül, segitség nélkül a kádba ki-beszállni, körmöt vágni, stb. Ahhoz, hogy iylenekre szükség legyen (komolyabb betegségtöl eltekintve) még legalánn 15-20 év kell.
55/N
Kedves válaszoló! Lehet hogy téged csak egészséges emberek vesznek körül, de hidd el hogy vannak olyan:túlsúlyos, végtag illetve gerinc problémás emberek akiknek ez valóban másképpen nem megoldható csak segítséggel.
Még én is vágtam a nejem ládáról a körmöt amikor terhes volt pedig akkor még jóval fiatalabb volt. Egyéb nem mindennapi szükség előfordulhat ami miatt kell egy társ segítsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!