Mi az a pénzösszeg, aminek a kiadását előbb már megbeszélnéd a pároddal?
Nálunk attól függ, hogy miről van szó. Ha kell 100 ezerért új gumi az autóra vagy 200 ezerért új gép a munkájához egyértelmű, hogy kérdezés nélkül megveszi a párom, mert ezek alap dolgok, akkor is, ha drágák. Hiszen kopott gumival az autónaz ember nem járhat, ha nincs gép, akkor meg nem tud dolgozni. Nekem nagyobb kiadás, amire költeni szoktam a házba dolgok, kiegészítők. Legutóbb, amit vettem az egy új mosógép 95 ezerért. Ebben én nem kértem ki az ő véleményét, mert a régi egy matuzsálem volt, csoda, hogy még működött és ezt ő is pontosan tudta. Szóval ez megint csak egy olyan dolog, ami nem luxus, hanem szükség volt rá.
Ellenben ha mondjuk ruháról vagy cipőről van szó sokszor kikérem a véleményét, hogy szerinte van-e értelme megvenni, megéri-e? Bár leginkább saját magamat szoktam lebeszélni, hogy minek egy sokadik pár cipő, ő csak akkor mondja azt, hogy valamit ne vegyek meg, ha neki nem tetszik rajtam.
Nalunk is kozos kassza van. A szamlak kifizetese utan, barki, barmit megvehet, veszkedes nelkul ;)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!