Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhunyt édesanyáról idézet?

Elhunyt édesanyáról idézet?

Figyelt kérdés

Édesanyám másfél éve húnyt el többszörös áttétes tüdőrákkal, amivel 7 hónapig küzdött. Az volt életem legnehezebb 7 hónapja, vagyis akkor azt hittem, de ami utána jött, azt senkinek nem kívánom.. Még mindig nem dolgoztam fel, még mindig nem fogom fel hogy elment és minden nap azzal a reménnyel kelek fel, hogy aznap beállít és aztmondja: "Ez csak egy átverés volt..nem is haltam meg.." Nagyon szeretnék róla egy szép,rövid idézetet magamra tetováltatni, ebben kérem a segítségeteket!

L/17

2012. júl. 23. 18:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj nem tudok verset, de mélységesen szomorú lettem! Sajnállak, de anyukád oda fentről vigyázz rád!

Majdnem veled egy idős vagyok, 2évvel öregebb, de nem mernék bele sem gondolni hogy milyen lehet neked! Kitartást!

2012. júl. 28. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!