Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nem kedves ismerős meghíva...

Egy nem kedves ismerős meghívatta magát hozzánk buliba. Nem akarom hogy jöjjön, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk új házba, és házavató buli lesz. Eszünkbe se jutott volna meghívni a buliba ezt a nőt, de kijelentette, hogy mikor lesz már a buli mert neki van egy üveg pezsgője behűtve, mikor isszuk már meg? Ráadásul ezt páromnak mondta, én csak tőle hallottam. Ez a nő itt lakik nem messze és a férje a párom munkatársa, ennyi közünk van egymáshoz. Én nem bírom, idősebb nálam és azt hiszi mindenben ki kell oktasson. Hogy lehetne lerázni finoman? Csak az a baj, hogy nem is én beszéltem vele és azóta állítólag többször is kérdezte hogy mikor lesz már a buli. A férje meg lesz hívva a buliba, annak sem örülök, de muszáj mert segített a ház felújításánál. Tényleg nagyon kellemetlen, nem tudom elképzelni hogy együtt iszogassak vele, legalább 20 évvel idősebb nálam.

2012. júl. 22. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld el a buliban. Mindig valaki máshoz kezdj el beszélni, ha hozzád szól, vagy eleve menj arrébb, ha látod, hogy jön.
2012. júl. 22. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férje ott lesz, szerintem őt sem tudjátok lerázni. De gondolom nem csak négyesben lesztek. Így a kötelező köszönésen kívül nagy ívben kerülheted
2012. júl. 22. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan embert akit nem kedvelek nem hivom el lakásfelujitásra hogy aztán az adósa legyek.

Ha mégis igy történik mert nem rajtam múlik a dolog akkor pedig jó pofát vágok az egészhez.

Ha a férje ott lesz nyilván hozza a feleségét is,ezt nem tudod kikerülni.

2012. júl. 22. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1. SEgítséget csak oylantól fogadjatok el, akinek viszonozzátok/meghívjátok szívesen így a jövőben nem elsz ilyen problémád.

2. Ha a pasit meg "kell" hívnotok most, akkor bizony a partnerét is.

3. Amíg normálisan viselkedik, te is kezeld normálisan. Ha nem akarsz, nem muszáj vele 2 szónál többet váltanod. Ha okoskodik, határozottan állítsd le.

2012. júl. 22. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha látványosan kerülitek a nőt, akkor előbb-utóbb észre fogja venni magát. A férjével viszont ha tényleg segített nektek a felújításban, akkor azért illik foglalkozni, ez amolyan lelkiismereti kérdés is, ha már a munkáját elfogadtátok... Egyébként meg ha a nő elkezd kioktató stílusban beszélni, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy te is tudod, nem kértél tanácsot. Egyébként meg le kell sz*rni, ha nem foglalkoztok vele, az fogja a legjobban bántani, valószínűleg úgyis arra megy az ilyen, hogy ő legyen a figyelem középpontjában, ha pedig látványosan kerülitek, akkor abba fogja hagyni a megnyilvánulásait és idővel továbbáll.
2012. júl. 22. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Most nem az a lényeg hány évvel idősebb,hanem ha egyszer a férje meg lesz hívva elég hülyén néz ki,hogy ő neki meg azt mondod nem jöhetsz!!

Csak egy estéről van szó és gondolom nem fog ott lenni állandóan a s...be"iszogatni".

Ha tudná a férje is ,hogy nem szívesen látott vendég gondolom nem is menne el,de persze a segítsége meg jó jött.

2012. júl. 22. 19:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan lakásfelújításnál segített, ez úgy van hogy párom is segít néha neki, ő is páromnak. De elég elviselhetetlen, okoskodós egy család. Végül is igazatok van, nem én hívtam meg, nem kell vele foglalkozzak, lesz ott elég olyan ember akit szeretek. :) Csak azért böki a csőrömet, hogy ilyen pofátlan.
2012. júl. 22. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondd azt neki, hogy sziasztok, itt vannak az italok, igyatok amit akartok, jó szórakozást, aztán menj arrébb.

Ha nagyon unatkoznak úgy is hazamennek hamar.

2012. júl. 22. 19:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Amit segített az már bőven viszonozva van. Nagyon afelé ment el a kérdés értelmezése. Amikor mondta hogy igyuk meg a behűtött pezsgőt még nem volt meghívva a férje se. Sőt nem is kellett meghívni őket, mert olyan egyértelműnek veszik hogy jönnek. Engem ez zavar.
2012. júl. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!