Egy nem kedves ismerős meghívatta magát hozzánk buliba.
Nem akarom hogy jöjjön, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk új házba, és házavató buli lesz. Eszünkbe se jutott volna meghívni a buliba ezt a nőt, de kijelentette, hogy mikor lesz már a buli mert neki van egy üveg pezsgője behűtve, mikor isszuk már meg? Ráadásul ezt páromnak mondta, én csak tőle hallottam. Ez a nő itt lakik nem messze és a férje a párom munkatársa, ennyi közünk van egymáshoz. Én nem bírom, idősebb nálam és azt hiszi mindenben ki kell oktasson. Hogy lehetne lerázni finoman? Csak az a baj, hogy nem is én beszéltem vele és azóta állítólag többször is kérdezte hogy mikor lesz már a buli. A férje meg lesz hívva a buliba, annak sem örülök, de muszáj mert segített a ház felújításánál. Tényleg nagyon kellemetlen, nem tudom elképzelni hogy együtt iszogassak vele, legalább 20 évvel idősebb nálam.
Kerüld el a buliban. Mindig valaki máshoz kezdj el beszélni, ha hozzád szól, vagy eleve menj arrébb, ha látod, hogy jön.
2012. júl. 22. 19:37
2/9 anonim válasza:
Ha a férje ott lesz, szerintem őt sem tudjátok lerázni. De gondolom nem csak négyesben lesztek. Így a kötelező köszönésen kívül nagy ívben kerülheted
2012. júl. 22. 19:38
3/9 anonim válasza:
Olyan embert akit nem kedvelek nem hivom el lakásfelujitásra hogy aztán az adósa legyek.
Ha mégis igy történik mert nem rajtam múlik a dolog akkor pedig jó pofát vágok az egészhez.
Ha a férje ott lesz nyilván hozza a feleségét is,ezt nem tudod kikerülni.
2012. júl. 22. 19:39
4/9 anonim válasza:
1. SEgítséget csak oylantól fogadjatok el, akinek viszonozzátok/meghívjátok szívesen így a jövőben nem elsz ilyen problémád.
2. Ha a pasit meg "kell" hívnotok most, akkor bizony a partnerét is.
3. Amíg normálisan viselkedik, te is kezeld normálisan. Ha nem akarsz, nem muszáj vele 2 szónál többet váltanod. Ha okoskodik, határozottan állítsd le.
2012. júl. 22. 19:43
5/9 anonim válasza:
Ha látványosan kerülitek a nőt, akkor előbb-utóbb észre fogja venni magát. A férjével viszont ha tényleg segített nektek a felújításban, akkor azért illik foglalkozni, ez amolyan lelkiismereti kérdés is, ha már a munkáját elfogadtátok... Egyébként meg ha a nő elkezd kioktató stílusban beszélni, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy te is tudod, nem kértél tanácsot. Egyébként meg le kell sz*rni, ha nem foglalkoztok vele, az fogja a legjobban bántani, valószínűleg úgyis arra megy az ilyen, hogy ő legyen a figyelem középpontjában, ha pedig látványosan kerülitek, akkor abba fogja hagyni a megnyilvánulásait és idővel továbbáll.
2012. júl. 22. 19:43
6/9 anonim válasza:
Most nem az a lényeg hány évvel idősebb,hanem ha egyszer a férje meg lesz hívva elég hülyén néz ki,hogy ő neki meg azt mondod nem jöhetsz!!
Csak egy estéről van szó és gondolom nem fog ott lenni állandóan a s...be"iszogatni".
Ha tudná a férje is ,hogy nem szívesen látott vendég gondolom nem is menne el,de persze a segítsége meg jó jött.
2012. júl. 22. 19:45
7/9 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan lakásfelújításnál segített, ez úgy van hogy párom is segít néha neki, ő is páromnak. De elég elviselhetetlen, okoskodós egy család. Végül is igazatok van, nem én hívtam meg, nem kell vele foglalkozzak, lesz ott elég olyan ember akit szeretek. :) Csak azért böki a csőrömet, hogy ilyen pofátlan.
2012. júl. 22. 19:46
8/9 anonim válasza:
Mondd azt neki, hogy sziasztok, itt vannak az italok, igyatok amit akartok, jó szórakozást, aztán menj arrébb.
Ha nagyon unatkoznak úgy is hazamennek hamar.
2012. júl. 22. 19:50
9/9 A kérdező kommentje:
Amit segített az már bőven viszonozva van. Nagyon afelé ment el a kérdés értelmezése. Amikor mondta hogy igyuk meg a behűtött pezsgőt még nem volt meghívva a férje se. Sőt nem is kellett meghívni őket, mert olyan egyértelműnek veszik hogy jönnek. Engem ez zavar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!