Most ezért lett ennyire ideges?
Figyelt kérdés
Elhívtam egy lányt az állatkertbe, meg az egyik legjobb barátomat. És most apa itt ordít, kur.aanyá.ik, meg mindenféléket mondd, mert a fiút is elhívtam. Apa mostanában nagyon erőlteti, hogy legyen egy barátnőm, de az akivel akarja, hogy legyen nekem, nekem nem tetszik ez a lány. Mind1 elhìvtam őt, örüljön a fejének, de szerintetek normális, hogy ezért szidott egész este2012. júl. 22. 08:14
1/6 anonim válasza:
Állj. Fiú vagy vagy lány?? ha fiú, hány éves?? Lehet azt gondolja hogy valami baj (ez hülye szó mert ez nem baj, csak eltér attól amit ő szeretne) van a nemi irányultságoddal ezért erőlteti a barátnő témát... Akkor elég hülye mondjuk, mert nem ezen múlik.
Ha lány vagy akkor meg fogalmam sincs...a barát ebben az esetben gondolom fiú, lehet azt gondolja hogy túl sokat fiúzol.
2/6 A kérdező kommentje:
15/f
2012. júl. 22. 08:36
3/6 anonim válasza:
hmmm...akkor gondolom az lehet amit először írtam biztosan aggódik hogy a fiúkat szereted mivel nincs barátnőd...na de ha minden 15 éves fiú meleg lenne akinek nincs barátnője akkor az elég gáz ...
4/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok meleg, csak még nincs olyan lány aki úgy megfogott volna (nem fizikailag)
2012. júl. 22. 08:38
5/6 anonim válasza:
Világos. Én értem. Csak szerintem ő nem. Valahogy nagyon aggódik azért ilyen ideges. Nem tudsz igvazából mit tenni ha lesz bnőd, majd lenyugszik. Addig meg ez nagy butaság hogy csak azért "csajozz" meg találkozz lányokkal, hogy ő megnyugodjon. Főleg meg a lánnyal szemben is kiszúrás mert lehet ő meg azt hinné komolyan érdeklődsz utána.
6/6 anonim válasza:
megmondanám, hogy ő fiús apa, ezért erőlteti, de a lányos apák meg ebben a korban inkább tiltják ezt :D
Valamiért pedig g tűnik, hogy a fejébe vette, hogy homo vagy. Vagy ő lett az..., mer tmondják midnenki maágból indul ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!