Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezért lett ennyire ideges?

Most ezért lett ennyire ideges?

Figyelt kérdés
Elhívtam egy lányt az állatkertbe, meg az egyik legjobb barátomat. És most apa itt ordít, kur.aanyá.ik, meg mindenféléket mondd, mert a fiút is elhívtam. Apa mostanában nagyon erőlteti, hogy legyen egy barátnőm, de az akivel akarja, hogy legyen nekem, nekem nem tetszik ez a lány. Mind1 elhìvtam őt, örüljön a fejének, de szerintetek normális, hogy ezért szidott egész este
2012. júl. 22. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Állj. Fiú vagy vagy lány?? ha fiú, hány éves?? Lehet azt gondolja hogy valami baj (ez hülye szó mert ez nem baj, csak eltér attól amit ő szeretne) van a nemi irányultságoddal ezért erőlteti a barátnő témát... Akkor elég hülye mondjuk, mert nem ezen múlik.

Ha lány vagy akkor meg fogalmam sincs...a barát ebben az esetben gondolom fiú, lehet azt gondolja hogy túl sokat fiúzol.

2012. júl. 22. 08:31
 2/6 A kérdező kommentje:
15/f
2012. júl. 22. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:
hmmm...akkor gondolom az lehet amit először írtam biztosan aggódik hogy a fiúkat szereted mivel nincs barátnőd...na de ha minden 15 éves fiú meleg lenne akinek nincs barátnője akkor az elég gáz ...
2012. júl. 22. 08:38
 4/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok meleg, csak még nincs olyan lány aki úgy megfogott volna (nem fizikailag)
2012. júl. 22. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Világos. Én értem. Csak szerintem ő nem. Valahogy nagyon aggódik azért ilyen ideges. Nem tudsz igvazából mit tenni ha lesz bnőd, majd lenyugszik. Addig meg ez nagy butaság hogy csak azért "csajozz" meg találkozz lányokkal, hogy ő megnyugodjon. Főleg meg a lánnyal szemben is kiszúrás mert lehet ő meg azt hinné komolyan érdeklődsz utána.
2012. júl. 22. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:

megmondanám, hogy ő fiús apa, ezért erőlteti, de a lányos apák meg ebben a korban inkább tiltják ezt :D

Valamiért pedig g tűnik, hogy a fejébe vette, hogy homo vagy. Vagy ő lett az..., mer tmondják midnenki maágból indul ki

2012. júl. 22. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!