Volt aki még a szívére hallgatott és nem bánta meg? Van aki szerint bánhatom a dolgot.
Szóval az történt, hogy én idén végeztem egy elég neves egyetem elég nehéz szakján. Kitűnővel. A dékán kedvence lettem, nem tudom, hogy történt, de nagyon megkedvelt, versenyekre jártam, nyertem is. A szakdolgozatom is tetszett neki, mikor készen lett állást ajánlott, amit visszautasítottam.
Azért (is) utasítottam vissza, mert a párommal már 4 éve éltünk távkapcsolatban és már hiányzott, hogy együtt legyünk, kellett lépni valamelyikünknek egyet jobbra, ahhoz, hogy együtt lehessünk. Családot, otthont tervezünk. Ő nem tud költözni, köti az egyetemje.
A másik ok, amiért nem maradtam volna, mert egy undorító szemét, aljas emberről van szó (mármint a dékán). Nem tudnék vele együtt dolgozni, a magaménak vallani azt, amit csinál.
Jelenleg még nincs munkám, keresésben vagyok. De legalább szeptembertől együtt lakhatunk a párommal. Nekem ez a fontosabb. Persze a karrier is, meg ugye nem utolsó a pénz sem, szerelemből nem lehet megélni, de lehet egy rakat pénzem, ha egész évben 4x-5x találkozunk...
Sokan fújjoznak most rám, én nem bánom. Remélem előbb-utóbb állásom is lesz és akkor egyenesbe kerülünk.
Van aki döntött már a szívére hallgatva és bejött?
22-L
Nem a párod a lényeg bocsi :)
hanem hogy "A másik ok, amiért nem maradtam volna, mert egy undorító szemét, aljas emberről van szó (mármint a dékán). Nem tudnék vele együtt dolgozni, a magaménak vallani azt, amit csinál. "
ez meg az elvekről szól és azt soha a büdös életben senki el nem veszi tőled hogy gerinces vagy
sok sikert
le ne írd a várost meg a sulit!!!
Nem fogom, ne aggódj :) Arra azért vigyázok. (vagyis magamra :P ...)
Köszönöm szépen. Sokan pont ezért nem értenek meg, hogy én nem tudnék ilyen ember mellett dolgozni...:-S mert hogy ugye kell a pénz...de milyen áron? :-S
most eszembe jutott az elmúlt 3 év, főleg az elmúlt egy év...rossz visszagondolni :(
Köszönöm a válaszaitokat
jól döntöttél ha nem vallod helyesnek annak az embernek az elveit és rossz vélokra használná a tudásod esetleg.
mivel itt nem csak kizárólag egy pasi dominált hanem ez is, úgy gondolom ezt ha valaki ésszel átgondolja és úgy dönt akkor is helyénvaló. ha valóban te voltál ott a legjobb, biztosan meg tudsz élni és nem minimárbér szinten :)
más kérdés hogy egy pasi miatt kizárólag nem érdemes így dönteni és feladni a karriert, mert ilyen érzelmi kapcsolatokban bármikor befuccsolhat valami és aztán kész, vége a dolognak.
de nálad más ok is volt
22/L
Na, én meg eddig komoly döntéseknél mindig az eszemre hallgattam, elnyomtam a vágyaimat és nem lettem boldogabb, úgyhogy megfogadtam, hogy legközelebb a szívemre fogok.
Szerintem nagyon jól tetted, mert ha valakitől undorodsz, akkor olyannal nem szabad együttdolgozni, mert lelkileg megy tönkre közben az ember. Sokaknak muszáj általuk gusztustalan emberekkel együttdolgozni, mert nincs más lehetőségük. Fiatal vagy, simán jöhet egy jó lehetőség, egy jó állással, jól tetted, hogy a szívedre hallgattál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!