Van a családotokban olyan akinek magas végzettsége van mégis buta?
A nagynéném kikészít: 2 diplomája van, könyvelő, igazgató egy vállalatnál vagy 20 éve, de az élet dolgaihoz annyira buta hogy hihetetlen. Úgy beszél mint egy gyerek, nekem is kb gügyög (pedig 23 vagyok). Ismertek ilyet?
20 évesen férjhez ment, majd rá 2 évre elvált, ennek 30 éve, lett egy gyerekük de soha sem ment újra férjhez.
Tanár ismerősöm dobása:boltban vásároltunk, levett a polcról egy barack illatú légfrissítőt, nézegeti...Aztán olvassa így betű szerint a flakonon a feliratot:-peach- ez vajon mi lehet?-Kérdezi.
Mondom, barack.De rá is van a barack rajzolva.
Azt mondja:Ja, tééényleg!
No comment...
Igen, én. :))
Bár csak főiskolát végzek, de ugyanolyan buta vagyok mint előtte. Még ilyet!
Barátom nővére.
2 diplomája van, és 10 évvel idősebb nálam, de annyira ostoba, hogy az szinte fáj!
Ráadásul öntelt is, beképzelt, rideg, undok és kiállhatatlan.
Nagyon ne csípjük egymást, én se őt, de ő se engem.
Párom apja, bár ő érzelmileg buta, meg egy sajátos szintű butaság, hogy ő a tökéletes, mindenki más h*lye.
(elvetélt anno a felesége, és ő aludt tovább, nem ment be vele a kórházba, múltkor sírt a felesége és én vigasztaltam meg, az meg csak nézett majd tovább állt, ha valaki nem szereti pl. a szűzpecsenyét (disznó legnemesebb része) az hülye...)
Na, ilyen a leendő sógornőm is, mint amit a 19-es válaszoló leírt.
Aki nem olyan, mint ő meg az anyja, az hülye, bunkó, rosszul van nevelve, és minden egyéb.
A másik ágról való sógornőjét annyit szapulta, hogy így bunkó, úgy bunkó, hogy ezt hittem, minimum egy szörnyeteg.
Aztán találkoztam a nővel, aki egyrészt gyönyörű, magas, csinos, mediterrán, mint egy Monica Bellucci, másrészt, okos, matematikát tanít, továbbá értelmes, kedves, és melegszívű, és jó feleség.
Azt hittem elájulok, amikor megláttam a nőt, hogy "Ő lenne az összeférhetetlen pi.csa?"
Ez a klassz nő?
Mások is ismerik, és szeretik is.
Mégis állandóan szapulva van, hogy "meeenyire, szörnyen rettenetes!!!!"
Nem az, csak más, mint a barátom nővére, máshogy él és másként gondolkodik, és ezt ez a nő nem bírja elviselni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!