Valaki végig tudja nézni ezt úgy, hogy száraz marad a szeme?
én NEM bírtam ki sírás nélkül, és amerikaiak ide vagy oda, itt is vannak katonák, és nem mindenki önszántából megy, valakit igenis visznek, és ez szerintem akkor is szívszaggató dolog, az is, hogy ott kell hagynia a gyereket, feleséget, stb, és az is, amikor hosszú idő után hazajön! ebben a videóban szerintem nem csak az a lényeg, hogy ők milyen katonák és hol voltak, hanem gondolok én a kicsit régebbi időkre, pl. amikor dédnagyapámat elvitték nyáron, dédimamám januárban kapta meg a halálhírét, februárban pedig megszületett nagyapám, vagy a bátyám pár hónapos volt, amikor apukámat elvitték. Se apunak, se anyunak, sem a nagyszüleimnek nem volt könnyű! 2 éves volt, amikor leszerelt. És kötelező katonaság volt!
Maga a videó mondanivalója pedig nagyon is sírásra késztet! Ne ezeket a katonákat nézzétek, ha nem tetszik, hanem gondoljon mindenki bele, hogy neki milyen lett volna! Akár az, ha neki kell itt hagyni a családot, akár a gyerek, akár a felesése, szerelme szemszögéből!
Rezzenéstelen arccal néztem végig.
Egy lány
Nem. Pedig apukám volt Irakban, amikor hívott hogy leszállt itthon a gépe, hazaküldtek az iskolából olyan sírógörcsöm volt.
Ennek 7 éve. Még mindig nem mond el részleteket arról, hogy mit tapasztalt ott, de bizony elég cinikusan beszél néha az amerikaiakról és a háborúikról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!