Valaki végig tudja nézni ezt úgy, hogy száraz marad a szeme?
2012. júl. 19. 19:23
11/35 anonim válasza:
De válaszoltam is. :P
Amúgy én pl. azért sírok tőle, mert a gyerekek és a feleségek helyébe képzelem magam, abba a helyzetbe, hogy a párjuk elmegy és talán nem jön vissza. Ők vállalták, de attól még nem könnyű.
12/35 anonim válasza:
Nagyon megható én nem! Bár bevallom a gyerekek miatt! Annyira látszik rajtuk az a sok érzelem, önzetlenek.
13/35 anonim válasza:
sejtem melyik videó. most nem nézem meg, láttam már párszor.
de akkor hogy sírnátok, ha látnátok azokat az árva gyerekeket, akiknek a szüleit ezek a katonák ölik meg.
vagy azokat a szülőket, akiknek a gyerekeit ölik meg.
az éremnek mindig két oldala van. nem tudok hősként tekinteni egy kvázi gyilkosra.
14/35 anonim válasza:
Fél perc bőven elég volt belőle. Ki nem állhatom a nyálas amcsi videókat.
15/35 anonim válasza:
Igen.
Az iraki háborúnak közelről sem ez az a része, amin az ember elgondolkozik, vagy ami meghatja.
Ők ezt önként vállalták, és azt is, hogy az is benne van a pakliban, hogy ők meg más gyerekek apukáit ölik meg.
16/35 anonim válasza:
Most legyek szemét, és mondjam, hogy maguknak csinálták a fesztivált, vagy, hogy azok is önként vonultak be?
17/35 A kérdező kommentje:
én speciel sírtam rajta, mert ahogy az előző két válaszoló, én is a gyerekek érzelmeit, az emberi kapcsolatokat néztem. De teljes mértékben megértem a negatív véleményeket is.
2012. júl. 19. 20:01
18/35 A kérdező kommentje:
hopsz, azóta már nem az előző kettő
2012. júl. 19. 20:01
19/35 anonim válasza:
Sajnos ott van a puska az ő vállukon is, csak erre tudtam gondolni.
20/35 anonim válasza:
Lejárt lemez már ez a videó. Már sokszor feltették itt is a kérdést.egész nap lehetne ehhez hasonló érzelemvadász videókat nézegetni, de tök felesleges. Nézz körül a saját környezetedben biztos ott is vannak megható történetek, talán ott még segíteni is tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!