Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ez ne fordulj...

Mit tegyek, hogy ez ne forduljon elő még egyszer?

Figyelt kérdés

A történet röviden az, hogy volt egy fiú, aki össze akart jönni velem, de én nem akartam őt, csupán később. Minden jól ment, elvoltunk, találkoztunk és végül összejöttünk. Rá kis időre dobott. Az indok a szokásos sablonszöveg (gondolom tudjátok) volt. Minap láttam, hogy már nincs egyedül. Ideges vagyok, mert úgy érzem átvágtak, megaláztak (állítólag nem tettem semmit, amiért így döntött). Ráadásul nem is az a fajta vagyok, aki váltogatja a pasijait. Komoly kapcsolatot szerettem volna, mert rendesnek tűnt.

Milyen jeleket figyeljek? Arra gondolok például, hogy nem csókol meg, ha találkozunk stb...

2012. júl. 19. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy??????

Semmit nem lehet tenni. Ha lehetne, mindenki az örök szerelmével flangálná le az egész életét.

2012. júl. 19. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
A legfontosabb jel az első megérzés. Nem véletlenül nem akartad őt először. Erre figyelj. Magadra erőltetni valamit nem kell. Ha nem akarod a másikat rögtön, hanem ész érvekkel győzködöd magad, akkor nem ő a nagy ő, tehát lépj és ne menj bele előre megjósolhatóan semmitérő kapcsolatba. Ezt mindkét fél érzi, tehát az egyik lépni fog. A te esetedbe ő lépett, de ha nem teszi te teszed meg rövid idő után.
2012. júl. 19. 09:29
 3/7 A kérdező kommentje:

17 vagyok.

Köszönöm a válaszokat, és valóban hallgatnom kéne a megérzéseimre...

2012. júl. 19. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen mindenkivel megesik ám. Az egyik fél nagyon akarja, a másik fél meg gondol egyet és mégsem. Könyveld el tapasztalatnak, és tényleg hallgass a megérzéseidre.
2012. júl. 19. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen tapasztalatom már nekem is volt.Én alapból nagyon válogatós vagyok,de egy időben hallgattam a többiek tanácsaira,hogyha így folytatom tovább,akkor el fog mellettem szaladni az élet és még 60 évesen is az igazit fogom várni.Össze is jöttem olyan emberekkel,akik először nem tetszettek,pedig kedvesek voltak,de nem voltak szimpatikusak.De azt mondtam magamnak,hogy inkább megpróbálom megismerni őket és lesz,ami lesz.Hát igen,nagyon csúnya szakítás lett a vége és én jártam pórul miatta.Ez kétszer esett meg.A második párommal egyáltalán nem is akartam találkozni,két hétig húztam,halasztottam az egészet,mert nem voltam biztos a dolgomban,de aztán csak meggyőztem magam újra,hogy próbáljam meg.Ebből a kapcsolatból megcsalás lett,nagyon nehezen hevertem ki.Utána sokáig voltam egyedül.Szerintem is hallgass a megérzéseidre.
2012. júl. 19. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, megérzi az az ember, ha valami gáz van. Csak soha nem hallgat a megérzéseire. Meg belemagyaráz mindenféle indokokat.

Én utólag belegondolva minden kapcsolatomban láttam intő jeleket, mégsem mertem lépni. Végül mindig beigazolódtak a sejtéseim, csak közben eltelt pár év.

De én azt mondom, erre 17 évesen képtelen leszel, ezt sajnos meg kell tapasztalni.

2012. júl. 19. 16:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, azt mondtam magamnak, á nincs semmi... talán nem is akartam rá gondolni
2012. júl. 20. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!