Kamaszkorodban hazudtál a szüleidnek, hogy például hova mész épp?
Néha muszáj, de amúgy nem szoktam mert nem vagyok olyan :D
15/L
Én amikor a barátomhoz mentem azt mondtam hogy a barátnőimmel találkozom.Ez rengetegszer megtörtént.Nincs baj abból sem ha fiúval találkozom,de egyszerűen képtelen vagyok a családommal megosztani ilyeneket.Azt hiszik hogy eddig még soha nem volt barátom,de nem zavar.
16/L
hát sulival kapcsban igen...egy időben kicsit sokat logtam...lebuktam kétszer is...:D aztán persze nem rugtak ki, nem volt semmi belőle...csak egy igazgatói:/ az is igazolás hamisitás miatt:D...aztán utolsó évben nem logtam semmit!!!:D
meg pasi téren...párszor előferdült, hogy barátnönél alszom, azt nem is....meg pár ilyen apróság...igazábol egyiknek sem volt komoly következménye..aztán érettségi után semmiben sem hazudtam...:) mert apu mondta, hogy mehetek bárhova, csak tudja, hogy hol vagyok...nehogy bajom essen! igaza volt!
23L
Hogy így visszagondolok azokra az időkre, hát... nem voltam egy szent. :D De azóta megkomolyodtam...
23/L
Persze :)
De ez valahol a szülő hibája is, engem nagyon szigorúan fogtak, hugomat már más felfogásban nevelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!