Hogy értessem meg végre a nővéremmel, hogy ne fenyegessen hülyeségekkel?
Előre szólok,hogy abszolút pitiáner ügyből csinál több napos haragokat.
Ott kezdeném,hogy van egy srác, akivel 2 éve "ismerik egymást".Még soha nem találkoztak, mert a fiú mindig ürüggyel lemondja.(elég messze lakik tőlünk) Tehát a srác erőteljesen szórakozik vele,ezt ő észreveszi, aztán vissza esik a saját gödrébe, megint megbeszélnek egy talit, majd megint lemondja, megint szomorú,és újra rájön,hogy csak szívatja. Ez a srác, néha-néha rám ír facebookon, én pedig válaszolok neki, mondván,nem vagyok bunkó ember.Nem viselkedek vele úgy,mintha a legnagyobb puszipajtások lennénk, de azért hideg sem vagyok. Mikor a nővérem megtudja,hogy beszéltem a fiúval, azonnal követeli,hogy mondjam el ,hogy miről beszéltünk.Általában elszoktam mondani,de ha rámerem vágni,hogy nem, azonnal fenyegetőzik azzal,hogy na akkor majd ő ráír az én páromra, és nem fogja nekem elmondani,hogy mit beszéltek.Mondtam,hogy írjon,de a kis buta fejecskéjével rögtön kombinálna. Ugyanis az én barátom mindenkivel viccelődik és közvetlen. Ezt ő 100% úgy venné a barátom részéről,hogy akar tőle valamit. Tuti. Aztán meg ezt hallgatnám. Mint írtam, elszoktam mondani,hogy mit beszéltünk a fiúval. Eljutottunk oda,hogy követeli,hogy mutassam meg. Különben ő.......
Annyira idegesít, nem vagyunk már gyerekek, miért kell baromságokkal fenyegetőzni? először még félvállra vettem, és nem vagyok féltékeny (bár nővérem vékony,én husisabb, de párom szerint sem egy ész, szerintem kifejezetten buta.) , hanem szimplán irritál amit művel. Mit kezdjek vele?
20L (22 éves,bár 12-nek sem mondanám)
Ne haragudj, de mindketten gyerekesek vagytok.
Mást erre nem lehet mondani.
"22 éves,bár 12-nek sem mondanám"
sem őt, sem téged... :-(
egyformán gyerekesek vagyton és éretlenül reagáltok, direkt húzzátok egymást a viselkedésetekkel
Húha... 13 éves a húgom, de még neki is több esze van nálatok. Ilyennel utoljára alsóban szórakoztunk.
Mellesleg ne foglalkozz vele. Legyen már egy kis eszetek!
ezt már egyszer eljátszottuk (részemről) más sráccal,ugyan ez volt, bár akkor még nem jártam a fiúval. sőt mivel tudta,hogy összeakarunk jönni, kapott az alkalmon és gyorsan randit is szervezett vele.
mint írtam, elszoktam mondani,hogy mit beszélek a sráccal, nem hadi titok.
igen, mert mi jogon kér számon,hogy kivel mit beszélek? ezzel csak az agyát húzom kb 2 percig.
"mint írtam, elszoktam mondani.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!